Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

chedjouyu sezon sonu stopere düşünsek(adil rami de olabilir),solbeke kimi alabiliriz ?aly cissokho uygun mu ?

Schalke maç gününe kadar biraz daha eksik kalabilir, her hafta 1 oyuncuları sakatlanıyor nerdeyse.

Beyler bence kadıköye şampiyon gideceğiz fener o maça it gibi asılacak.

benim dediğim çıkacak atletico fb yi böyle yakalamışken onları yolmadan emre yi bırakmaz

hahahahahahah

fener emreyle anlaşıp atleticoyla görüşmeyip oldu bittiye getirmek isteyince atletico arıza çıkarmış doğal olarak. adamlar daha transfer nasıl yapılır onu bilmiyorlar.

Beşiktaş , eğer Fenerbahçenin kanını taşımıyorsa yarın Niang'la masaya oturacak . :)

angutlardan buyrun

bezirgan54 - 31.01.2013 00:13

dün gece emreyi aldık‚yarın da belhandayı açıklarız diyerek yattık...bu gece‚belhanda yattı‚yarın da emre yatar mı diyerek yatıyoruz...ya arkadaş‚bu kadar istikrarsız bi camia daha olabilir mi‚24 saatte 180 derece değişir mi bi gündem...

[alıntı yap

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Drogba şuan piyasada ki bir çok forvetten daha özverili oynuyor. Sanki başarıya aç bir futbolcu gibi. Karakterli adam vesselam. Futbolculuğunun yanında müthiş bir karakter kazandık, aynı zamanda müthiş reklam yaptık.

olum sen sneijder drogba gelmez derdin, bende burda saka olarak: hakan yoksa bunlar gelir dedim geldiler :D

Hakan görüyosun deme , sen yıllarca selamını eksik etme, nezih steril bir taraftar ol bunlara..

Sana yapmadıklarını bırakmasınlar :/ Tühhh tühh tühh

Drogba'ya resmi olarak gelmez diyedim, burda degdim de, Sneijder icn dedim :)

Drogba haberlerini gödügümde 'eh yk artik dedim'

he fenerde playmaker olarak emre yi aliyor :lol:

belhanda yi alamayinca gulesim geldi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt