Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

angutlardan buyrun

bezirgan54 - 31.01.2013 00:13

dün gece emreyi aldık‚yarın da belhandayı açıklarız diyerek yattık...bu gece‚belhanda yattı‚yarın da emre yatar mı diyerek yatıyoruz...ya arkadaş‚bu kadar istikrarsız bi camia daha olabilir mi‚24 saatte 180 derece değişir mi bi gündem...

[alıntı yap

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Drogba'nin ne kadar gol atacagi arkasinda olan oyunculara + oyun anlayisimiza baglidir bence. Eger örnek Sneijder ve Selcuk + kanatlar islerse ve cok pozisyona girersek bol gol atariz. Drogba buldugunu kacirmaz, diger yandan Burak cakar.

Ama iste cok pozisyon'a girme sIkIntIsi var, bu Sneijder ve Drogba ile cözülür ama.

Fildişi Nijeryayla eşleşmiş galiba zor ama inşallah elenirler maç hangi gün bilen varmı arkadaşlar

Sizi bilmem ama ben hala ruyadayim.. sneijder ve drogba. ohaaaaaaa

bizimkiler kesin menajerlerle irtibat halindedir su an. vardir gundemde bir stoper mutlaka. yerli bir stoper guzel olurdu acikcasi, ancak gelmiyorsa eger no prob. zaten transfere doyduk taraftar olarak. :)

cok guzel bir ocak ayi gecirdik, muthis nobetler tutuldu, gercekten unutulmayacak gunler gecirdik. simdi bu olumlu havayi sahaya yansitmamiz lazim, ki, bunu pazar gunu besiktas'a karsi cok guzel yansittik. baskanimiz sayin unal aysal'a burdan sahsen tesekkur etmek istiyorum. ne sneijder transferinde, ne didier drogba transferinde 'show' yapmadi, isi temamen yonetime birakti, tabii ki bu transferlere onay verdikten sonra.

chapeau! :ayatollah:

Drogba şuan piyasada ki bir çok forvetten daha özverili oynuyor. Sanki başarıya aç bir futbolcu gibi. Karakterli adam vesselam. Futbolculuğunun yanında müthiş bir karakter kazandık, aynı zamanda müthiş reklam yaptık.

Adam gelmeden futbolcularımızın ismini ezberlemiş..

Bunu yapanda Dünya'nın en iyi forvetlerinden birisi..

Allah aşkına kim yapar bunu?

Demek ki böyle büyük oyuncu olunuyor.

O yüzden sayıları az..

Belhanda yı alamadıklarını resmi ağızdan söylemişler mi ciddi ciddi?

Neyse simdi ben kactim size iyi nöbetler, son saatleri degerlendirin ve sonra foruma da girmemezlik yapmayin. :)

Iyi geceler.

Ömer Toprak cok iyi olurdu , Serdar Taşcı da olur ama Ömer Toprak hızlı olduğu icin tercihimdir.

Fener doğru düzgün birilerini alamazsa çok rahat şampiyon olucaz yalnız Belhanda yattı tamamda en azından emreyi alsalar yine biraz toparlarlar oda gelmezse ilk 3 te şans tanımıyorum kendilerine

ligtv stoper arayışları var diyor.

Drogba şimdi Türkiye de olsaydı tam kadro yapabilirdik.Bursa maçın da nasıl bir kadro ile çıkarız acaba? Bu arada Bursa maçı C.tesi mi? Pazar mı?

[h=1]didier drogba[/h]

sanıldığı gibi ne 15 ne 20 ne de 99 numaralı formayı giyecektir..

kanımca hücum oyuncusuna yakışmayacak, tahmini zor bir numara seçmiştir. sürpriz olsun.

not: 1-18 arası.

31.01.2013 00:27​
srfydn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt