Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

drogbanın yaşına laf eden menemenciler niang kaç yaşında :rolleyes:

Fener Webo´yu, Besiktas Niang´i aliyor ya :D Intihar etsin ezikler :D

Amkspor ‏@Amkspor

SON DAKİKA: Beşiktaş Mamadou Niang'ı kadrosuna kattı!

Alla alla, bu işte bir yanlışlık var, Zigler, Emre'den sonra Niang gelmesi lazımdı:(

Kesin Beşiktaş Webo'yu, Fener Niang'ı alacaktı karıştırdılar. Takas yapsınlar bari:)

Yalnız fener taraftarı yine çıldırcak desene, Niang'ı neden biz almadık Beşiktaşa kaptırdık die:)

Ynt: Transfer Nöbeti

Biz de, Mustafa Sarp ve Barış özbek'i geri cağıralim en iyisi,

İki takımın kadrolarına bakınca müthiş bir biçimde haksız rekabete neden oluyoruz :D

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

3 buyugun forvetleri de afrikali oldu :)

Amkspor'da yok böyle bi haber arkadaşlar

[h=5]Emre Belözoğlu: 'Fenerbahçe'ye dönmemde Bienvenu'nun İspanya'ya gelmesi etkili oldu'[/h]

Arkadaslar, baya uzun suredir gscimbom'a üyeyim. Cogu zaman, muhabbetleri pasif olarak izliyorum, pek yazimiyorum forum'a. Okul cok zaman aliyor, yurt disinda master okumak kolay degil. Ama bundan sonra biraz daha aktif olarak katilmaya karar aldim. Transfer period'un son günü olmasina rahmen size iyi nöbetler diliyorum (-:

Drogba-Niang-Webo-Sow güzel oldu böyle :D

Aykut ne alaka lan? Muslera kadro dışı heralde :p

Arkadaslar, baya uzun suredir gscimbom'a üyeyim. Cogu zaman, muhabbetleri pasif olarak izliyorum, pek yazimiyorum forum'a. Okul cok zaman aliyor, yurt disinda master okumak kolay degil. Ama bundan sonra biraz daha aktif olarak katilmaya karar aldim. Transfer period'un son günü olmasina rahmen size iyi nöbetler diliyorum (-:

hosgeldin renktas

Andre santos zu fenerbahce :p :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt