Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Off offf ki ne offfff karnıma ağrılar girdi kramp girdi:D Siz gidin aylarca Silivri'de protesto edin başkanımızı serbest bırakın die bi tarafınızı yırtın nöbet tutun:) Sonra da Yargıtay hüküm versin de Aziz gitsin die yalvarın... Ölüyorum la gülmekten çıldırcam

[TABLE="class: tableBorder0, width: 1330"]

[TR]

[TD="class: tableNormalYeni10"]

[TABLE="class: tableBorder0"]

[TR="class: tableNormalYeni20, bgcolor: #FFFFFF"]

[TD]
Profil.png

[TD="width: 24px"]
pm.png
arkadaslarim.png
konulari.png
mesajlari.png
sikayet.png
yoksay.png

Puan.png
[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[TD="class: tableNormalYeni20, width: 100%, bgcolor: #FFFFFF"][TABLE="width: 1107"]

[TR]

[TD]Son Dakika Duyum ve Haberler (Konu Dışı Mesajlara "2 Gün" Forum Düzeni Cezası Verilecektir)[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="class: tableBorder0, width: 1051, align: center"]

[TR="class: tableNormalYeni10, bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: Okan

hosgeldin ..

Ben ümidi kestim bunların gideceği yok[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

yok kanka rezillik diz boyu‚ iyisiyle kötüsüyle sezon bitsin yargıtayın kararı falan belli olsun diye beklicez artık

bos.gif
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

umarım aykut gelmez sinan bolatı alalım.

“ÇOK MAÇOYDU” Cabau sözlerini şöyle sürdürdü; “İlk zamanlar beni eve kilitlerdi. Biraz maço bir erkekti. “Benim eşime kimse bakamaz” diyordu. Ama artık 3 yıldır birlikteyiz ve her şey yoluna girdi.”

kramponda bile yolanthe yazıyor adam aşık beyler :lol:

Orhan ÇERTÜRK:"Yurt dışı deneyemimim ve Yolante yengeyi gördükten sonra ölürümde Türk kızlarıyla evlenmem":cool:

Bu durumda fenerbahçenin önümüzdeki sene yapacağı transferler belli 1.Bienvenü 2.Özgür Çek :lol:

Arkadaslar, baya uzun suredir gscimbom'a üyeyim. Cogu zaman, muhabbetleri pasif olarak izliyorum, pek yazimiyorum forum'a. Okul cok zaman aliyor, yurt disinda master okumak kolay degil. Ama bundan sonra biraz daha aktif olarak katilmaya karar aldim. Transfer period'un son günü olmasina rahmen size iyi nöbetler diliyorum (-:

Hoşgeldin renktaş, valla yeni üye olsaydın diyecedim:) Kesin bu fenerli. En son transferlerden sonra bir de Niang'ın Beşiktaşa gitmesinden sonra kesin Feneri bıraktı Galatasaraylı oldu derdim:D

Bugün buraya üye olanlar korksun benden:)

arkadaşlar bırakın elalemin transferini de bizim stoper işi ne oldu ????

ne oluyor ya bütün dünya ayakta bi yandan emre ziegler bi yandan beni yak kendini yak niang yönetim istifaaa :trollface:

Valla galiba 4 sende'den beri takiliyorum forum'a. Bir Linderoth dönemi vardi, o aralar baya bi aktif'dim. Kendim Isvecte oturuyorum, ve o zamanlar iste isvec spor haberlerini falan tercüme etmistim transfer nöbetine katki olarak.

Hoşgeldin renktaş, valla yeni üye olsaydın diyecedim:) Kesin bu fenerli. En son transferlerden sonra bir de Niang'ın Beşiktaşa gitmesinden sonra kesin Feneri bıraktı Galatasaraylı oldu derdim:D

Bugün buraya üye olanlar korksun benden:)

Öle Demeyin Bende 2yıldır Zaman Zaman Ziyaretci Olarak Gelip İzliyordum Forumu Yeni Üye Oldum

ŞOK ŞOK ŞOKK FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR DEVRE ARASI TRANSFERLERDEN SONRA KENDİLERİNDEN ÜMİDİ KESİP BEŞİKTAŞI DESTEKLEME KARARI ALMIŞTIR:)

[TABLE="class: tableBorder0, width: 1330"]

[TR="class: tableForumBaslikYeniA0"]

[TD="colspan: 2"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD="width: 200"]31.01.2013 12:11 Perşembe[/TD]

[TD="align: right"]#4[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: tableNormalYeni10, width: 200, bgcolor: #FEFFE6"]
bos.gif

​

[TABLE="class: tableBorder0"]

[TR="class: tableNormalYeni20, bgcolor: #FFFFFF"]

[TD]
Profil.png

pm.png
arkadaslarim.png
konulari.png
mesajlari.png
sikayet.png
yoksay.png

Puan.png
[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[TD="class: tableNormalYeni20, width: 100%, bgcolor: #FFFFFF"][TABLE="width: 1107"]

[TR]

[TD]mamaou niang bjk´de[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]
bos.gif

madem eskiye rağbet vardı‚madem belhanda olması alsaydık ya niang´ı sow la beraber dağıtsaydı ortalığı

ben bjk´ın bir forvet transferiyle favori olacağını düşünüyordum‚benim için su an ligin favorisi beşiktaştır..çok iyi transfer. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Beşiktaş da mamadou niang ı almış. fenerliler artık ağlasa yeri.

Tuncay zu fener hehheh:p

Hmmm. Transfer? Isim? Mi acaba?

Veli Yigit ‏@veliyigit @altunterim @seyhansasko @melisacizmeci Osman söylemezsin sen ayak yapma şimdi :)

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
FB_Residentlove_FB - 31.01.2013 12:14[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

heryerden darbeler üst üste geliyo‚ şimdide mamadou niang 8jk de‚ nakavt olmak için son yumruğu bekleyen boksörler gibiyiz.. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt