Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.846
- 26.393
- 3.448
Cevap: Transfer Nöbeti
no no no,Reto Ziegler
Andre santos zu fenerbahce![]()
![]()
no no no,Reto Ziegler

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Andre santos zu fenerbahce![]()
![]()

[TABLE="class: tableBorder0"] [TR="class: tableNormalYeni20, bgcolor: #FFFFFF"] [TD]
[TD="width: 24px"] |

no no no,Reto Ziegler![]()
“ÇOK MAÇOYDU” Cabau sözlerini şöyle sürdürdü; “İlk zamanlar beni eve kilitlerdi. Biraz maço bir erkekti. “Benim eşime kimse bakamaz” diyordu. Ama artık 3 yıldır birlikteyiz ve her şey yoluna girdi.”
kramponda bile yolanthe yazıyor adam aşık beyler :lol:
hosgeldin renktas
Arkadaslar, baya uzun suredir gscimbom'a üyeyim. Cogu zaman, muhabbetleri pasif olarak izliyorum, pek yazimiyorum forum'a. Okul cok zaman aliyor, yurt disinda master okumak kolay degil. Ama bundan sonra biraz daha aktif olarak katilmaya karar aldim. Transfer period'un son günü olmasina rahmen size iyi nöbetler diliyorum (-:
Hoşgeldin renktaş, valla yeni üye olsaydın diyecedimKesin bu fenerli. En son transferlerden sonra bir de Niang'ın Beşiktaşa gitmesinden sonra kesin Feneri bıraktı Galatasaraylı oldu derdim
Bugün buraya üye olanlar korksun benden![]()
[TABLE="class: tableBorder0"] [TR="class: tableNormalYeni20, bgcolor: #FFFFFF"] [TD] [TD="width: 24px"] |
Hmmm. Transfer? Isim? Mi acaba?
Veli Yigit @veliyigit @altunterim @seyhansasko @melisacizmeci Osman söylemezsin sen ayak yapma şimdi![]()