Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu ülke futbolundan bir cacık olmaz. Cidden olmaz. Bir de 5 yabancıya düşürüyorlar dünya yıldızları Türk oyuncularımız var ya. Hepsi de profesyonel mükemmeller ya.

Melo yapmadığı birşeyden ceza aldı. Azize'ye söyleyelim bari bu süreci o yönetsin. Malum elini kolunu sallaya sallaya giriyor istediği yere it.

Hakem raporu geçersiz sayılırsa yan hakemin ceza alması gerekir.

abi yazik ya... federesyon feneri korur, bize gelincede catur cutur cezalari yazarlar.. bukadar'da belli edilmez be. bu nedir.

renktaş burda pfdk ya suç bulmuyorum meirelese cezayı verdi pfdk.sorun tahkimde.orası yamuk.tahkim indirdi meirelesin cezasını pfdk ki doğruydu.şimdi melo iöinde pfdk ya suç bulmam hakemin raporuna göre karar veriyor pfdk.ama tahkim bunu onarsa ozaman kıyamet kopar işte.tükürük varsa bile onaylayamaz artık geçti o.hak hukuk işleri bu tahkimle beraber bitti.sıkıysa onasınlarda göreyim

Bence itiraz edilmemeli.4 maç çok fazla değil Melo nun tükürmediği konusunda bende hem fikirim ancak Fb ve Bjk ortalığı ayağa kaldırmaya güçlü GALATASARAY ı durdurmak için her yolu deniyor.Düşmanlıkla beslenen zihniyete sahipler.

2 macta daha iyi oynadi ondan sonra gene ayni tarife, neyse bana kalirsa bizim takimi birak turkiyede suanda hic bir oyuncu melo nun yerini dolduramaz

o yuzden

saygı duyarım...peki renkdaş bana melonun oldugu ve hakan baltanın olmadığı 6 yabancılı lig kadrosu yaparmısın bu sene için ?

renktaş burda pfdk ya suç bulmuyorum meirelese cezayı verdi pfdk.sorun tahkimde.orası yamuk.tahkim indirdi meirelesin cezasını pfdk ki doğruydu.şimdi melo iöinde pfdk ya suç bulmam hakemin raporuna göre karar veriyor pfdk.ama tahkim bunu onarsa ozaman kıyamet kopar işte.tükürük varsa bile onaylayamaz artık geçti o.hak hukuk işleri bu tahkimle beraber bitti.sıkıysa onasınlarda göreyim

tahkim filan bos isler abi... tumpcu nederse o oluyor..artik bu herifin ordan indirilmesi lazim.

Ceza tükürdügü icin verilmis.ulan ben bu tahkiminde tuüpcününde

Aykut a sempatim vardı şampiyon yaptığı senede son 7 maçtaki performans i çok iyiydi onun dönüm noktası euro 2008 kadrosuna alın mamasıydı

Tahkimin başındaki adam fenerli bakalım melonun cezası ne olacak.

futbolu biraz takip eden insan feneri tanir bende avrupadayim adamlarin heryerde dernekleri var ,sampiyonlar liginde oynadilar,anelka carlos vs.. transferleri sayesinde tanimayan adam zor cikar feneri, hele drogba oynadigi rakibimi tanimiyacak ?

Ya ''KUŞ'' musun da insanların dediklerini tersine çevirmeye çalışıyorsun .

-Ne yapalım, tanıyorsa tanımıyorsa burası GALATASARAY forumu.

-Birdaha burada KUŞları korumaya kalkma. :yenieek:

saygı duyarım...peki renkdaş bana melonun oldugu ve hakan baltanın olmadığı 6 yabancılı lig kadrosu yaparmısın bu sene için ?

onu hic kimse yapamaz, dedigim gibi melo nun alternatifi yok onu 100% oynatmak lazim, muslera, eboue, dany, sneijder, drogba derim

tam 6 tane, balta oyle yada boyle oynacak artik, ben de istemiyorum ama baska care yok

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
aserifsoy - 31.01.2013 18:28[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Bunlar kesin Ufuk´u takas olarak kullanacaklar bir iç transferde.. Bunu da 3. kaleci olarak aldılar gibi. Yoksa futbol literatürüne 4. kaleci kavramı kazandıracak ezikler..[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

kesinn.antudan birşey.

Bence itiraz edilmemeli.4 maç çok fazla değil Melo nun tükürmediği konusunda bende hem fikirim ancak Fb ve Bjk ortalığı ayağa kaldırmaya güçlü GALATASARAY ı durdurmak için her yolu deniyor.Düşmanlıkla beslenen zihniyete sahipler.

Nasıl yani? Tükürmeyen adama 4 maç ceza verilecek biz de itiraz etmeyeceğiz? Neymiş, Fb ve Bjk ortalığı ayağa kaldıracakmış. Kaldırsınlar abi, istedikleri kadar kudursunlar. Melo tükürmüş olsa tamam itiraz etmeyelim ama tükürmeyen adama ceza verilir mi? Siz bari yapmayın. Adamlar Meireles'i sonuna kadar savundu, siz hemen kabulleniyorsunuz.

Ya ''KUŞ'' musun da insanların dediklerini tersine çevirmeye çalışıyorsun .

-Ne yapalım, tanıyorsa tanımıyorsa burası GALATASARAY forumu.

-Birdaha burada KUŞları korumaya kalkma. :yenieek:

sanami soracam ne yapacagimi ? at gozlukleriyle bakmaya devam et sen dunyada tek galatasaray var baska klub yok ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt