Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Allahtan febeş alamadı belhanda yı, o herif bu ligin tozunu atardı. Amrabat dan 2 gömlek üstün topçu

Bence itiraz edilmemeli.4 maç çok fazla değil Melo nun tükürmediği konusunda bende hem fikirim ancak Fb ve Bjk ortalığı ayağa kaldırmaya güçlü GALATASARAY ı durdurmak için her yolu deniyor.Düşmanlıkla beslenen zihniyete sahipler.

sucsuz oldugun yerde kendini savunmayacaksin öylemi?! yemisim f7 yi 8tasi yok öyle. onlar itiraz etsekde ötecek itiraz etmezekde öter. kuslar devamli öter. Melo sucsuz ise itiraz edilir . artik 3 D li gözlükle mi bakarlar bilmem neyle mi görürüz. pfdk hakem raporuna bakarak cezayi kesti öyle inceleme yapmiyor onlar tahkim gibi.

Kahrolsun Fenerbahçe ve buradaki tüm fenev taraftarı . NKFVAS ; ne kadar kuş varsa .. doldurabilrsiniz burayı istediğiniz şekilde ne yazık ki küfür etmek yasak bu forumda.

Adam gelmiş forumda fenevi savunuyor . --->>> Léo Güney

Galatasaray taraftari gerekeni yapmali,yeter lan

neyse ben az kacar aksam geri gelirim:cool:

sanami soracam ne yapacagimi ? at gozlukleriyle bakmaya devam et sen dunyada tek galatasaray var baska klub yok ;)

Benim için öyle , bana göre GALATASARAY bir kulüp değil aşktır. Karşılıksız bir şekilde sever zaten Galatasaray taraftarı takımını , transfer taraftarı seni.

Aykut Demir (Gençlerbirliği)

Musa Nizam (Antalyaspor)

bu tarz isimlerden biri gelirse şaşırmamak lazım.Zira Aykut'un gelişi bence Ufuk'un takasla gidişi anlamına gelebilir.

futbolu biraz takip eden insan feneri tanir bende avrupadayim adamlarin heryerde dernekleri var ,sampiyonlar liginde oynadilar,anelka carlos vs.. transferleri sayesinde tanimayan adam zor cikar feneri, hele drogba oynadigi rakibimi tanimiyacak ?

Bunlar da olabilir ama en önemli tanınma sebebi şike konusunda kırdığı inanılmaz rekorlar.

Geçenlerde Mozambik'li bir ayakkabı boyacısı çocuk Fenerbahçe dendiğinde gülerek ŞİKE diyordu.

Nasıl yani? Tükürmeyen adama 4 maç ceza verilecek biz de itiraz etmeyeceğiz? Neymiş, Fb ve Bjk ortalığı ayağa kaldıracakmış. Kaldırsınlar abi, istedikleri kadar kudursunlar. Melo tükürmüş olsa tamam itiraz etmeyelim ama tükürmeyen adama ceza verilir mi? Siz bari yapmayın. Adamlar Meireles'i sonuna kadar savundu, siz hemen kabulleniyorsunuz.

Ben birşeyi kabullenmiyorum yanlış anlaşılmasın ancak Galatasaray ın her hareketine dikkat ediyorlar zaten bu ligin şampiyonu biz olacağız bizi durduracak bir takım yok ancak şampiyonlar ligi öncesi bizi kavgaya sürüklemeleri Shalke maçına olan konsatrasyonumuzu etkiler.Benim tek çekincem şampiyonlar ligi.

Benim için öyle , bana göre GALATASARAY bir kulüp değil aşktır. Karşılıksız bir şekilde sever zaten Galatasaray taraftarı takımını , transfer taraftarı seni.

bi yuru git daha dun yazilmis gelmis burda bize akil veriyor hakan delikanli vol 2

Allahtan febeş alamadı belhanda yı, o herif bu ligin tozunu atardı. Amrabat dan 2 gömlek üstün topçu

Ne Belhandaymış arkadaş. Amrabat ile kıyaslaman saçma bir kere. Ayrıca Fas milli takımda yedek değil miydi bu ? Ne zaman duydunuz bu oyuncuyu da ligin tozunu atıcak demeye kadar geldi. Keşke gelseydi, biraz bizim seviyemize yaklaşırlardı da ligin keyfi çıkardı fena mı.

Neden 2 maca düssün? Ne yapti meloda 2 mac diyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt