Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne Kadar Ezik Camia Bu Fenev Kendilerine Küfür Edip Tektikdirektörlerini Döven Adamı Karşılıyorlar Fetişh Bunlar Kendilerine Küfür Eden kişilere Ruhumuz Diyorlar:)

Transfer Nöbeti

Bakiyorumda Melo'nun 4 macini simdiden kabullenmissin.. Nedir bu pasifliginiz anlamis degilim cidden.. Boyle devam edinki bizi ezmeye devam etsinler.. Adamlar 11 cezayi 4 e dusurdu.. 2 hafta kanal kanal gezdiler.. Canli yayina cikarip cocuklarima nasil bakarim narasi attilar..

Bi arma optu adamlarin gotune girdi.. Simdi ayni seyleri Melo yapsaydi kesin 11 macta kalirdi o ceza.. Senin gibilerde afferin iyi oldu.. Yollansin, arma opup artistlik yapacagina futbolunu oynasin derdi..

Bizim taraftar profili olarak genel problemimiz bu armayi terleren tasiyan topcumuza gereken degeri ve destegi vermememiz, arkasinda durmamamiz.. Drogba geldi bazilari Buragi bitirdi.. Yakinda Sneijder serbest vuruslarida kullansin dersiniz siz..

AslOlanGalatasaray'dir

- senin gibilerde afferin iyi oldu derdi diye başlayan cümlen. Benim yazdığım ve açıkça zerre anlamadığın bir cümleden genelleme yapıp, sonuca varıp bir de "senin gibiler" diye sınıflandırma yapıyorsun. En nefret ettiğim şeylerden biri.

Benim Melo'nun cezasını kabullendiğim falan yok. 2,3 ya da 4 maç oynamayacak işte. Orada rakam bile önemli değil, Yekta ya da Engin bu şansı değerlendirebilecek mi diyorum. Sen gidip en önemsiz ayrıntıdan inanılmaz genellemelere ulaşmışsın. Art niyet. Bu işte saygısızlık.

Yedek kadro:

Aykut, Sabri, Gökhan, Hakan, Çağlar, Yekta,Furkan, Aydın, Emre, Umut, Baros

Aydın, Emre ve Umut iki çıta daha üstteler tabi.

Yalnız Aykut'u ne yapacağız biz ya?

drogba geldikten sonra yedek kadroda amrabat-elmander de olacak , hoca böyle bir kadroyu nasıl idare edecek , şüpheliyim doğrusu

Futbol fahişesi geri döndü..

%C4%B1rk%C3%A7%C4%B1-emre.jpg

emrenin ne gazı olacak allahın seversen. 6 ay önce gitmiş adamı geri aldılar :D gören de dünyaca ünlü bi yıldız geldi sanacak.

Demedi deme. Dünya yıldızı olması önemli değil Emre transferini başka bir şey için yapıldı tamamen kaptanlık yapsın takımı yönetsin.

Yedek kadro:

Aykut, Sabri, Gökhan, Hakan, Çağlar, Yekta,Furkan, Aydın, Emre, Umut, Baros

Aydın, Emre ve Umut iki çıta daha üstteler tabi.

Yalnız Aykut'u ne yapacağız biz ya?

Muslera'nın yedeği yoktu, devre arası daha kaliteli bir yabancı almamız zordu ve Aykut alındı. Bence Aykut Ufuk dan daha iyi kaleci, en azından sezon sonuna kadar işimizi görür.

Yedeklerden ise; Sabri,Gökhan,Yekta,Aydın,Umut,Emre fena sayılmazlar, görev verildiğinde işimizi görürler.

sagda Yattara , solda Umut oynadi yav neyini iddia ediyorsun , Burak sadece Besiktas ve Fenerde kanat oynadi onlarda da kayboldu hicbir varlik gosteremedi

Burak'in en iyi oynadigi donemler ileri uctur onlar da Vestel Manisa ve Trabzonspordur
maç içinde değişiyorlardı sürekli ama genelde burak soldaydı renktaş. sağda ya da solda oynadığında da sürekli içeri koşular yapıp pozisyona giriyordu. tabi sanrafora da geçiyordu arada :)

Yazın ismi GS ile sıkça geçen Dorlan Pabon sezon sonuna kadar Real Betis'te... sezon sonu da Monterrey'e bonservisiyle gidecekmiş.

Turgay Kıran'ın başkanlık vaatlerinden PSV'li Stanislav Manolev de Fulham'a kiralanmış.

Turgay Kıran'ın vaadi de tam ibretlik yalnız.Seçim vaadi olarak Bulgar futbolcu.

drogba geldikten sonra yedek kadroda amrabat-elmander de olacak , hoca böyle bir kadroyu nasıl idare edecek , şüpheliyim doğrusu

Fatih Terim'de idare edemeyecekse millet bıraksın teknik direktörlüğü. Hoca kafasında verim alıp alamayacağı seneye kalıp kalmayacak oyuncuları çoktan belirlemiştir. Ona göre değerlendirir herkesi. Terim bilir işini.

Bana bir yardımcı olun.. Temmuz ayına kadar 1 tane forma alabilirim sadece. Diğer formayı yazın forma tanıtımından sonra alacam. 10 şubat günü ise storeye forma almaya gidiyorum ancak Sneijder mi alıyım Drogba mı ???? Kafayı yiyecem düşünmekten bir türlü karar veremedim :confused::confused::confused:

ya cocuga söylemislerdir söyle böyle konus diye. meloya zaten inanmazlar sen söyle öyle yoksa ceza alirsin kariyerin icin iyi olmaz ve sayre.

cocugun durumu hali zaten beliydi babasi ile arabadan tesislerden ayrilirken. zaten direk kamera karisinda aciklamaya yapamadi cocuk. arka kapidan yaptilar karga basinci yolu ile.

Resmen varya savunma anlaminda en iyi adamimizi yediler.. Tamam Melo'da suclu sucsuz degil ama bu Galatasaray nefreti nedir abi.. Sukur Galatasarayliyim diyorum, Net.. Turlu ayak oyunlari devamli..

Turgay Kıran'ın vaadi de tam ibretlik yalnız.Seçim vaadi olarak Bulgar futbolcu.

Adamın vaatleri arasında şu an Elazığ da oynayan Serdar Gürler vardı :D Onun dışında Gameiro, Amalfitano'yu falan hatırlıyorum

Demedi deme. Dünya yıldızı olması önemli değil Emre transferini başka bir şey için yapıldı tamamen kaptanlık yapsın takımı yönetsin.

sen de dediğimi bi kenara yaz emre aykutun gırtalığına yine yapışır 2-3 ay içinde. bu adam takımı daha çok karıştırır işimize gelir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt