Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bir nöbetin daha son gününe girdik gsc'de 2. nöbetimdi bakalım son gün bombası olacak mı :ayatollah:

Beyler transfer dönemi 1 Şubat 2013 günü saat 17:00 de bitiyor ama özel izin alarak 00:00 a kadar da uzatılabiliyor:D:D

Tabiki Drogba...

Drogba > Sneijder...

NET!

Bende önce Sneijder alacaktim gecenlerde ama stokta kalmamisti..Drobga aciklaninca Drogba aldim :)

Benimde gönlüm Drogbaya kaydı Sneijderi yazın alırım diye düşünüyorum nasıl olsa 3.5 yıl bizde. Ama Sneijderide çok bekledim ya tam 2 hafta gözlerim kanlı ve uykusuz bir vaziyette dolaştım mantığım Sneijder gönlüm Drogba diyor :asd:

Bana bir yardımcı olun.. Temmuz ayına kadar 1 tane forma alabilirim sadece. Diğer formayı yazın forma tanıtımından sonra alacam. 10 şubat günü ise storeye forma almaya gidiyorum ancak Sneijder mi alıyım Drogba mı ???? Kafayı yiyecem düşünmekten bir türlü karar veremedim :confused::confused::confused:
hali sahada top oynarken giyeceksen kendi mevkine göre al.ben sneijder aldım arkadaşlarda oyun stilimi ona benzettiler zaten .ama sadece maça giderken ya da gezerken giyeceksen sneijder ya da drogba farketmez aslolan galatasaraydir.kulübe para kazandırmaktır

öyle tabi ama riera kalır bence bu performansıyla. ama melonun tekrar alınacağını sanmıyorum. bence isim yazdırma. önemli olan kulübe katkı yapmak.

Yok renkdaş klübe katkıyı her zaman yapıyorum ALLAHA şükür cüzdanımda bişeyler olduğu sürece. O işin asıl özü futbolcu ismi :)

Yalnız Fenerbahçe'nin Kaka'yı alması hiç iyi olmadı.Adamlar yine gündemi değiştirmeyi başardılar.

Benimde gönlüm Drogbaya kaydı Sneijderi yazın alırım diye düşünüyorum nasıl olsa 3.5 yıl bizde. Ama Sneijderide çok bekledim ya tam 2 hafta gözlerim kanlı ve uykusuz bir vaziyette dolaştım mantığım Sneijder gönlüm Drogba diyor :asd:

Valla benim en büyük hayalim Drogba idi. Gerceklesti cok sükür.

Hala maca cikmadan geldigine inanamiyorum o derece yani :)

P.s. Ronaldinho ve Drogba ayni an da bu formayi giyebilecekti. Gel de kafayi yeme :)

hali sahada top oynarken giyeceksen kendi mevkine göre al.ben sneijder aldım arkadaşlarda oyun stilimi ona benzettiler zaten .ama sadece maça giderken ya da gezerken giyeceksen sneijder ya da drogba farketmez aslolan galatasaraydir.kulübe para kazandırmaktır

Halı sahayada giyerim gezerkende.. Halı sahada mevkim forvet. Drogba yani :yenieek:

ne nöbetti ama. bugüne kadarki nöbetler içinde 1 numaraydı bence. nice böyle nöbetlere inşallah. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt