Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

633120_Galatasaray_SK.jpg

Muslerayi 20-25 milyon euroya satarsan yapilacak tüm transferleri ödemis olursun hemen hemen ve kontenjan sorunu hal etmis olursun.

2013-2014 sezonu icin.

-----

35 yaşındaki Alex'in arkasından ağlayıp;

34 yaşındaki Drogba'ya yaşlı demek, ( Drogba hani... Bi kere daha hatırlatalım )

33 yaşındaki EmreB 'nu geri getirmek...

Hadi bilin kim bunlar... :rolleyes:

Arda maçta keyifsiz gibi.abisi gitti tabi.sezon sonu ilk bize gelmek için elinden geleni yapar.abisinin takımı da salça olur.valla tam ardaya güvenemiyorum gider mi gider şikecilere.

arda karakterli ve adam gibi galatasaraylıdır işte onu buradan uzaklastıran en büyük nedenler biri güvensizlik arda keşke gelse hem türk hem de bence türkiyenin şuanda en iyi yerli oyuncusu ardaya sahip çıkalım ilk fırsattı adamı yiyoruz bu bize yakışmaz ARDA GALATASARAYlıdır ve ASLA feneve gitmez ayrıca emre ile iliskileri iyi olabilir ben emreyi hic sevmem ama be sevmiorum diye ardanında ona tavır almasını beklemek sacma olur

Devre arası çok abartmamak lazım bence.

Sezon sonu için

GELENLER

Serdar Taşçı (Stuttgart)

Gökhan Inler (Napoli)

Adriano(Barcelona) / Cristian Ansaldi (Rubin Kazan) / Carlinhos (Fluminense)

Kerim Frei (Fulham)

Alper Potuk(Eskişehirspor)

Umut Bulut (bonservisi ile)

GİDENLER

Felipe Melo

Ceyhun Gülselam

Culio

Kazım

Sercan Yıldırım

Milan Baros (allahtan sözleşmesi bitiyor)

Yiğit Gökoğlan

Çağlar Birinci

süper olur.Yerli iskelet olarak en sağlam iskelet bizde olur.

Gökhan Inler,Selçuk Inan,Serdar Taşçı,Semih Kaya,Burak Yılmaz,Umut Bulut,Hamit Altıntop,Alper Potuk

Emre gibi bir adamın bir dönem Galatasaray forması giymiş olmasından utanç duyuyorum. Hagi'den öğrendikleri olmasa bir hiçti şimdi de benim için hiç.

Son Dakika!

Casemiro REal Madrid de

kiralik, sezon sonu satin alma opsiyonunu kullanabilirler

633120_Galatasaray_SK.jpg

Muslerayi 20-25 milyon euroya satarsan yapilacak tüm transferleri ödemis olursun hemen hemen ve kontenjan sorunu hal etmis olursun.

2013-2014 sezonu icin.

Sinan Bolat bence çok abartılıyor, bizim kaleyi koruyacak kalitede olduğunu düşünmüyorum.

renkdaşlar bursa maçı için elinde fazladan bilet olan var mı? benim arkadaş bilet almayı unutmuşta. fazlalık biletiniz varsa sizden alabilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt