Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

evt abartiliyor gibi ama Türk kaleci yetismiyor nedense pek. Türk statüsünde yine en iyilerinden malesef.

Bana göre alabileceğimiz en iyi türk kaleci Onur. Ben Muslera'yı ne olursa olsun göndermem, böyle kaleci bulmuşken ve ilk 10 kulüp arasına girmek isteyen bir kulüpsen elinde tutacaksın. Sırf türk diye almak bence saçma.

Rambo Yusufun Vukuatlarından Bazıları

Şimdiki F5 Antrönörü Bir fenerbahçe maçında ise kendisine dayılanan arap ismail e çaktığı osmanlı tokadı ile arkadaşı bayıltmıştır.

Galatasaray maçında kıvrak hareketlerle Galatasaray ceza sahasına giren Rıdvan Dilmen'i kolundan çekip o kolu rıdvanın Eline Vermiştir Omuzun Çıkartmıştır..

Kaleye geçen Nezihi'ye şut çekmek üzere gerilen Yusuf 18 'in dışından attığı ilk şut ile korner direğinin arkasında ki megafonlardan birini kırmıştır.2. atışında ise polislerin oturduğu bankı kırmıştır.3.atışında ise sonunda kaleyi tutturmuş fakat top direğe çarpmış, sekmiş kafasını çevirmiş olan Nezihi'nin suratında patlamıştır.Nezihi bayılmış,sahaya doktor gelmiş, bir görevli Yusuf 'u omzundan tutup kibarca saha kenarına davet etmiş

kendisi devre arasında arkadaşları ile ısınmaya çıkmış.Ortada sıçan oyununda ortada fazla kalınca sinirlenerek Okan 'atokat atıp topu Almıştı

Halen gozumden yaslar akiyor...Allah Senide omrun boyunca guldursun.

Sinan Bolat bu sene hiç bi maçta oynamamış ki, seneye bedavaya alır 2.kaleci yaparız bunu

amrabatta Galatasaray üniversitesi ziyaretine gitmiş. bu adamın gerçek bi galatasaraylı olma çabası hoşuma gidiyor :D

Bursaspor'un teknik direktörü yok şuan dimi ?

Bence daha kendini gelistirmeli..suan gorevini yerine getiriyor ama bir maestro degil.. Xelcuk gibi..

selcugun yerine ben potuku hic düsünmen istemem de. melonun yerine diye düsünüyordum cogumuz gibi burda. ama o isi yapacak oyun stili gücü ikili mücadeleri kesinlikle göremedim.

Alper Potuk u bugün Ts macinda izledim. ya bu cocuk cididen topcu ama önlibero degil kesinlikle. Daha cok selcuk gibi birisi gibime geldi. oyun kuran yönlendiren .

Zaten adam 2 yönlü orta sahadır,dinamik,dikine gidebilen,tempolu,adam eksiltebilen bi oyuncu..Aynı zamanda agresiftir de...Ayrıca Selçuk kadar oyun zekası olmasa da ondan daha çok ceza sahasına kat eder..

[video=youtube;GZSnBGwqSP0]https://www.youtube.com/watch?v=GZSnBGwqSP0[/video]

Beyler sneijder nasıl okunur aydınlanalım.

abi hala şınayder diyenler var adama. yanlış anlamadıysam beşiktaş maçında oyuna girerken anonsta da şınayder dediler. bu işi bir an önce halletmemiz lazım :D

Bursaspor maçı bu senenin en zor deplasmanlarından biri olacak.

Alper Potuk u bugün Ts macinda izledim. ya bu cocuk cididen topcu ama önlibero degil kesinlikle. Daha cok selcuk gibi birisi gibime geldi. oyun kuran yönlendiren .

Alper Potuk için tekrar deneyecek fenerbahçe şansını bence sezon sonu..

Çocuk rest çekmişti yanlış hatırlamıyorsam fenere..

Sanırım Galatasaraylı çocuk çünkü bize gelmek istiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt