GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 51

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
51/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Umarım yurt dışında ki imajımız böyle değildir. Çünkü ben arap sermayesiyle kazanılan başarıya saygı duymuyorum. Benim gibi düşünen çok kişi olduğunu da biliyorum.

aynen. araplar sanki yilarca fm oynamis sevk almis sonra gidip bir kulüp alayim demis herhalde. Taraftarin camialarin katkisi olmayan basari ben basari olarak görmem acikcasi. Taraftar forma alacak maclara gidecek . yöneticilerde camianin isminin gücünü kunlanarak sponsor aciklamari yapacak ve sayre öyle basari saglayacaksin. Asil anlami basari budur ve gurur verilecek bir basaridir.

Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba'da son dakika pürüzü

29 Ocak 2013 Salı 18:24:15 - trtspor.com.trTurkfutbol.com'un haberine göre Galatasaray'ın yeni transferi Didier Drogba konusunda oyuncunun eski kulübünden doğan bazı pürüzler ortaya çıktı.

drogba%203.jpg

1 ay ödemezse fesholur maddesi varmış birşey olmaz.

Granqkivist midir nedir onu alırsak çok büyük hata yapmış oluruz , adamın 2 maçını izledim birinde penaltı yaptı diğerinde kendi kalesine gol attı. Bunlar tesadüf olamaz değil mi :)

Stopere yerli gelmeli, bir yabanci daha alirsak 12 yabanci olacak.

Sneijder ve Drogba transferlerinden sonra bir daha yüklü maliyete girmeyiz gibi hele devre arasi.

Yaz sezonu mutlaka takviye yapilir. Kisa vadeli olarak yabanci getiremeyiz. Cuma'ya kadar süremiz var. Oynamayan Gökhan Zan yerine ligde sürekli oynayan biri gelse güzel olur.

Ben bu Drogba'nin gol sevinclerini kücükken denemistim, tabi orda Drogba'dan görmemistik. O aralar toprak sahada oynuyorduk. Bir daha da hayatta yapmadim, dizlerim maf oldu.

Valla Drogba finale kalir mi bilmem, ama kesinlikle sampiyon olmamalilar. Bide ülkelerinde 2-3 gün kutlama oluyormus. Aman diyeyim.

Schalke maci patlar onun icin, eger öyle olursa

Transferin son gününde Serdar Taşçı Serdar Aziz Ömer Toprak Gençlerbirliğindeki Aykut bu 4 oyuncudan biri için girişimde bulunma ihtimalimiz varmı

Stopere yerli gelmeli, bir yabanci daha alirsak 12 yabanci olacak.

Sneijder ve Drogba transferlerinden sonra bir daha yüklü maliyete girmeyiz gibi hele devre arasi.

Yaz sezonu mutlaka takviye yapilir. Kisa vadeli olarak yabanci getiremeyiz. Cuma'ya kadar süremiz var. Oynamayan Gökhan Zan yerine ligde sürekli oynayan biri gelse güzel olur.

Kesinlikle katılıyorum, zaten Drogba ve Sneijder bize toplam 30-35 m€'ya mal oldu.Üstüne 8-9 m€'dan az mal olacak bir futbolcu ve bu futbolcunun yerli olması lazım, şahsen ben Serdar Aziz'i uygun buluyorum.

Drogba Gelsenkirchen'de Sneijder ile birlikte sahada olmazsa yikilirim, umarim yetisirim. Eto'o yu izledigimde cok heyecanliydim, ama simdi Drogba ve Galatasaray.

Vallah iyi güzel Transferler yaptik da bu Savunmaya en azindan bir sol bek alinsa. Rieranin savunma yönü berbat malesef. Farfan orasini otobana cevirir. 8tas macinda bile en büyük posisyonunu göz göre göre ordan yedik.

Drogba Gelsenkirchen'de Sneijder ile birlikte sahada olmazsa yikilirim, umarim yetisirim. Eto'o yu izledigimde cok heyecanliydim, ama simdi Drogba ve Galatasaray.

Gelsenkirchen icin sorun yok. Ama Arena´daki mac kritik olacak. Hele sampiyon olurlarsa. Zor yetisir. Kutlama mutlama derken.

Zaten ayin 14.ünde bile gelse, ilk Schalke macina yedek baslar bence. Bu Afrika kupasinin ben taaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri