GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 53

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
53/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Oha, bir bilet zor bulduk arkadas evde kalacak zaten büyük ihtimal, nerden bulsun 3-4 bilet :asd:

Ama bence inet'te olan o ucuk fiyatlar ilerde düsecektir, hazir ol hemen kap.

Ilk maca bagli bence.Ilk mactan 3-4 yersek almama degmez. Biz 3-4 atarsak, Schalkeli taraftarlar satmaya bakar, alirim.

Ilk mac 2-0, 2-1 , 3-1 felan alirsak, fiyatina bakmadan alacam zaten.

Belkide ilk mactan önce alirim. :D

Re: Transfer Nöbeti

soner'i trabzona kaptirmamiz kötü oldu demistim, 2.5 milyona gayet ucuz ve iyi bir transfer olurdu. alper potuk malina 10 milyon istiyorlar, sneijder'i bile 7.5 milyona aldik, 2.amrabat faciasi olur.

Amrabat'ın facia olduğunu mu düşünüyorsun ? CL 'de o topu geri çekip Burak'a yaptığı ortalar olmasaydı şu anda ne Sneijder bizdeydi ne Drogba . ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Melo kart gördükten sonra maç esnasında Fatih Hoca olayı Hamit'e sorar.

Fatih Hoca ; Ne oldu orada ?

Hamit ; Tükürdü diyorlar ama ben tükürdüğünü görmedim.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Amrabat'ın facia olduğunu mu düşünüyorsun ? CL 'de o topu geri çekip Burak'a yaptığı ortalar olmasaydı şu anda ne Sneijder bizdeydi ne Drogba . ;)

onu yapmasa bunu yapmasa falan, amrabat'in yerine daha iyisini alabilirdik hemde daha ucuza, o ortadan minimum 3 tane yapar ve son mactan önce tur atlardik!

bunu düsünmüyorsunuz hic, amrabat 8.5 milyon eder mi ? en fazla 4 eder.

BBy2ikKCEAALNIQ.jpg

Re: Transfer Nöbeti

onu yapmasa bunu yapmasa falan, amrabat'in yerine daha iyisini alabilirdik hemde daha ucuza, o ortadan minimum 3 tane yapar ve son mactan önce tur atlardik!

bunu düsünmüyorsunuz hic, amrabat 8.5 milyon eder mi ? en fazla 4 eder.

Amrabat'a 8.5 m€ vermedik ki biz , 5 m€ verdik kalanını kendi tamamladı . Bence biraz transfer ayrıntılarına bakmalisin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri