GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 28

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
28/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

niye sen hiç mi trip atmıyorsun moralin bozuk olduğunda veya canın sıkıldığı bir anda? dramatize etmenin anlamı yok. Sneijder de dünkü cocuk değil sebebinin onunla alakalı olmadığını anlamasın.

Zamanında Arda da yapmış. siz gidin Arda' yı yuhalayın sonra Sabri' ye üçlü çektirin

Trip atıcaksa başka birine gitsin atsın tribi Sneijder insan gibi elini uzatıyo neyin çekememezliği bu

Arda yı yuhalamadım ama takım içinde yaptığı şeyler çok üzücüydü bilhassa Lincoln e karşı tutumu.

beyler olayi büyütmeyin. Umut cok üzüldü..sonucda derby , oynamak istiyor... üzülerek cidki...

Umut cok beyfendi, ahlakli.. bi futbolcu..tripler fln olmaz onda. Sneijder olmasaydi, Sabri olsaydi orda, yine ayni olurdu.

Sneijder ve Drogba transferlerini biz değil de Fener yapsaydı bunalıma girerdim diyenler?

şu adamları iki günde asmayn. halı sahada maacta oyuncu deişikligiyle cıksa bilee üzülür insan .abartmaya gerek yok .umut bu takıma herseyini veren insan.emege saygı gösterin.drogba-sneijder geldi diye takımdaki diğer oyuncularımızı dıslamayalım

yaptigi hos degil ama Sneijderla alakasi yok kardesim.. morali bozuluyor oyundan ciktigi icin.. Sneijdera niye bozulsun.. Sneijder ise teselli ediyor.. olabilir hani.. Sneijdera el vere bilirdi ama ha Sneijder geliyo el veriyor diye.. 32 disini gostermesimi gerekir.. takim icinde olanlari burdan bilemezsin sen.. sadece anlik goruntu..

bizim takimdaki KARDESLIK, YAKINLIK hic bi takimda yok bunu yaz bi kenara.. ha Drogbanin gelisi ile neolur orasini bilmem.. cunkU Burak yedek kalirsa bunu kafaya takar gibime geliyor..

O zaman morali bozuluyosa gitsin tribini İmparator a yapsında göreyim. Ben çok kızdım Umut a kim ne derse desin kardeşim.

Trip atıcaksa başka birine gitsin atsın tribi Sneijder insan gibi elini uzatıyo neyin çekememezliği bu

Arda yı yuhalamadım ama takım içinde yaptığı şeyler çok üzücüydü bilhassa Lincoln e karşı tutumu.

empati kuramıyorsun değilmi? o yüzden aklına gelen ilk basit fikri söylüyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt