GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 35

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
35/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Serdar Tasci nedense bana agir futbolcu geliyor.. defansa Semih Kaya ve Danny gibi suratli oyuncular lagzim bence.

melo > sakatlık sonrası essien..mascheranonun ne cacık oldugunu anladı barca oyüzden songu aldı.cambiassoyu yaştan sil bikere melo kadartempolu ısırgan olamaz..obi mikel bildigin lesh. diarra futbolu unutmus bi izle bence. o saydıklarından net melodan iyi olan sadece essien oda chelsea zamanlarındaki essien

şu kötülemek için saydığın bahanelerin hepsi Melo' da mevcut sakatlık haricinde

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Muslera' yı kötüleyen insanların; Buffon,Barthez,Casillas, Van der Saar,Taffarel gibi kalecilerin Muslera yaşında ki maçlarını izleyip izlemediklerinden şüphe ederim. Muslera nın bu sene hatalı goller yemesinin sebebi defans ile orta sahamız arasında oluşan o hangar gibi boşluktan doğan ataklarda Muslera' nın ben bir şeyler yapabilirmiyim uğraşıdır.

Muslera ya kötü demek futbol cahilliğidir. Günlük düşünmektir, dar kafalı olmaktır

Sanirim Muslera'ya kötü diyen pek yok forumda. Ama abarttıgimiz kadar da iyi olmayabilir diyenler var, ben de onlardan birisiyim açıkcası. Güven veriyor mü: cogu zaman evet, ama mesela onur da bizde olsa yabancı kontenjanını kalede kullanmamayı isterim. Standart üstü bir kaleci oldugu kesin ama bizim Muslera'ya bu kadar deger vermemizin asıl nedeni -bence- sütten ağzımızın yanmış olması, kaleciden çok çektik.

Saydigin isimlerden buffon, casillas ve Van Der saat Muslera'nin yasında iken Avrupa'nın top takımlarının kalesindeydiler ( Lütfen: Muslera ingilterede, Fransa'da, İspanya'da ... Oynamıyor, Real'in Barcelona'nın vs.nin kalesinde degil onun icin top kaleci degil demiyorum)

hayırlı olsun güzel kafan var :asd:

futbolu bilmediğin çok belli alıntı yapmada boşa zamanımı harcatma bana ok

albiol carvalhodan daha lider oyuncu demek bir futbol cehaletidir rdaş bunuda yazıyım de askıda kalmasın

Boşa zaman harcatmak mı burada fikirler özgürce sunulur , bu artistliğinle de pek fazla dost edineceğini sanmıyorum senin gibi artistlere neden alıyorsa bu site cidden zaman kaybı mı olduğunu düşünüyorsun konuşulanların ilk önce insan ol da renkdaşının fikrine saygı duy .

Kişisel görüş. Ben de Umut'u Burak'tan daha çok severim. Defansif olarak oyuna katkısı daha fazla.

Neyse herkese iyi akşamlar diliyorum.

Emre Çolak'ın golünde yapığı orta tam derslikti..Umut'un performansı Elmander ile oynayınca artıyor.Aynı şekilde Elmander de Umut ile oynadığında çok daha etkin..Tabi bundan sonra takımda ki kaderleri nasıl olur bilemem

Boşa zaman harcatmak mı burada fikirler özgürce sunulur , bu artistliğinle de pek fazla dost edineceğini sanmıyorum senin gibi artistlere neden alıyorsa bu site cidden zaman kaybı mı olduğunu düşünüyorsun konuşulanların ilk önce insan ol da renkdaşının fikrine saygı duy .

valla sana yorum yazmak boşa zaman kaybı

onun için grüşürüz rDaş

Sanirim Muslera'ya kötü diyen pek yok forumda. Ama abarttıgimiz kadar da iyi olmayabilir diyenler var, ben de onlardan birisiyim açıkcası. Güven veriyor mü: cogu zaman evet, ama mesela onur da bizde olsa yabancı kontenjanını kalede kullanmamayı isterim. Standart üstü bir kaleci oldugu kesin ama bizim Muslera'ya bu kadar deger vermemizin asıl nedeni -bence- sütten ağzımızın yanmış olması, kaleciden çok çektik.

Saydigin isimlerden buffon, casillas ve Van Der saat Muslera'nin yasında iken Avrupa'nın top takımlarının kalesindeydiler ( Lütfen: Muslera ingilterede, Fransa'da, İspanya'da ... Oynamıyor, Real'in Barcelona'nın vs.nin kalesinde degil onun icin top kaleci degil demiyorum)

ilk 5 kaleci arasında gösteren ben değilim Mehmet abi. onlardamı bilmiyorlar bu işi?

Muslera ' ya kötü diyenlerde de hatrı sayılır sayıda

melo > sakatlık sonrası essien..mascheranonun ne cacık oldugunu anladı barca oyüzden songu aldı.cambiassoyu yaştan sil bikere melo kadartempolu ısırgan olamaz..obi mikel bildigin lesh. diarra futbolu unutmus bi izle bence. o saydıklarından net melodan iyi olan sadece essien oda chelsea zamanlarındaki essien

Ne Meloymuş. Bilmesek inanacağız:lol:

Obi Mikel'i bir daha izle derim. Lassana Diarra'dan bahsediyosan bizde her türlü iş yapar.

Geçen seneki melo büyüktür

mike

diarra

cambiasso

mascherano

essieni ayrı tutuyorum chelseadeki oynadığı zamanlarda mevkisinin en iyisiydi o adam şimdi formsuz ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt