GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 38

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
38/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Sanirim Muslera'ya kötü diyen pek yok forumda. Ama abarttıgimiz kadar da iyi olmayabilir diyenler var, ben de onlardan birisiyim açıkcası. Güven veriyor mü: cogu zaman evet, ama mesela onur da bizde olsa yabancı kontenjanını kalede kullanmamayı isterim. Standart üstü bir kaleci oldugu kesin ama bizim Muslera'ya bu kadar deger vermemizin asıl nedeni -bence- sütten ağzımızın yanmış olması, kaleciden çok çektik.

Saydigin isimlerden buffon, casillas ve Van Der saat Muslera'nin yasında iken Avrupa'nın top takımlarının kalesindeydiler ( Lütfen: Muslera ingilterede, Fransa'da, İspanya'da ... Oynamıyor, Real'in Barcelona'nın vs.nin kalesinde degil onun icin top kaleci degil demiyorum)

Vallahi son 3 haftadır yediği golleri gördükten sonra bana da Onur güven vermiyor. Eskisi gibi değil o da. Geçen hafta 2 rezil gol yedi.

Cevap: Transfer Nöbeti

555438_576496169044988_327731943_n.png

Drogba ve sneijder'in transferinde şeref'in gelip yazdiklarinin aynısı onun buraya yazmasından 1-2 gün önce baska bi forumda yazildi. O forumda şeref yazamiyor, ama bilgiyi aldigi kişi duyumcu falan degil sadece saglam tanidiklari olan bi abimiz, bana göre abi tabi.

Şerefte görüp hop gelip burda eksisözlükte falan isim yapma derdinde.

images

yaw bayma milleti hadi kardeş o kadar delikanlısında adam burdayken niye çıkmıyorsun meydana kıskanç herif????????? ben yeniyim belki yazmışsındır bilmiyorum eğer yazdıysan link verirsen okumak isterim:yenieek::yenieek::yenieek:: delikanlılığa yakışa nonun bunun arkasından konuşmak değildir:yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek:

Tamam sen delikanlisin, büyüksün helalsın simdi sesini kesersen sevinirim

Bişey bilmeden knusursun, transfer taraftari hosgeldin

bu federasyon bizi yipratiyo meireless cezasini indiripte meloya 8 mac verirse kafayi yerim

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Eğer aynı haberden bahsediyorsak o is öyle degil.fifa nin yayınladığı listede Muslera beşinci degil yedinciydi. Ne fark eder diyeceksiniz: listenin başlığı da "gelecek vaadeden en iyi 10 genc kaleci" idi.

Listeyi bulup bakarsan görürsün.

Bulursan ve benim dediğim gibi degilse bana da pm at da öğrenmiş olayım, çıkmam lazım...

İste surda da bazilarinin sevmedigim yönü.

bişey dersin ki bilirsin de dersin, bazilari gerçekten sorar gerçegi ne ögrenmek ister

bazilari da puta tapar gibi tapar bi şey bilmeden sonra gelir bi de sana laf eder.

Kaale alip cevap vermemek gerek.

[h=5]Dentinho: Antrenmanda 3 gol attım ve tesis koridorlarında hocamız bana;

Git menemen ye, yarın ki antrenmanda 4 gol atarsın dedi. Bende McGregor ile birlikte yedim. Güzel olduğunu söyleyebilirim.[/h]

:o

Tamam sen delikanlisin, büyüksün helalsın simdi sesini kesersen sevinirim

Bişey bilmeden knusursun, transfer taraftari hosgeldin

şeref reklam peşindemi?:asd::asd: adam sizingibi boş konuşan ergen goygoycular yüzünden tvtiterını kapattı daha ne konuşuyorsunuz? reklam yapan adam neden tvitt açmasın? adamsenin gibi cehalet ve fikir yoksunu çekemeyen kıskanç herifler yüzünden burayada uğramıyor allah aşkına azalarak bitin forum yönetiminede bu arkadaşlara birayar çekmesini isticem:yenieek::yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt