GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 48

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
48/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

her transfer dönemindeolduğu gibi kolpalar gene çıkıyor ortaya inş şeref kulak asmazda gelir sohbet ederiz:yenieek: dahastoper müjdesi verecekben inanıyorum:b5::b5: buarada 34cimbom34deboş değil sanki onu damı çağırsak:asd::asd:

şeref aydın muhabbetini jim açıyor arkadaş iki de 1 anlamıyorum.

transferin keyfini çıkaralım diyoruzz

1-maliyet hesapçıları

2-kap açıkmı

3-%95 loading

4-şeref aydın.

harbi bırakında bir tadını çıkaralım..

sinan bedavaya iyi kaleci bence, vederson'da hakan balta'dan kat kat iyi bir adam, ufukla hakani görmek istemiyorum takimda.

aykut demir'i de 4.stoper olarak transfer edebiliriz, elimizde 15 gereksiz adam var takas + parada olur fazla maliyetli olmaz.

bolat 2.kaleci olarak geliyosa ok hele hele ufuk bu kötü performansıyla

stoperde semih-dany va bide yabancı alırız sene sonu,gökhan da 4.stoper olarak kalabilir,hatta ujfa da sakatlıktan iyi dönerse oda mükemmel bi alternatif olur

kadroyu şişirmeye gerek yok

birader yeter sende ortamı germe bende seref aydının bişi bilmediğne inananlardanım ama siyasete çekme konuyu

bu bir sey bilmememek nasil oluyor.

Ayrica bunun tartismasinin yapmanin anlami ne?Ben bunu cozemedim?

Adam bilgi verip parami kazaniyor.Inaniyorsan inan , inanmazsan inanma.

Amma bencil bencil bunu burda yazmanin anlami nedir?

Gelenler:

Sinan Bolat - Bedelsiz

Serdar Taşçı - 7 Milyon

Aykut Demir - 2.5 Milyon

Cristian Ansaldi - 7 Milyon

Gökçek Vederson - Bedelsiz

Gökhan İnler - 15 Milyon

Kerim Frei - 4 Milyon

Umut Bulut - 2.5 Milyon

Toplam Harcama: 38-40 Milyon Euro

Gidenler:

Ufuk Ceylan - 250 bin

Gökhan Zan - Bedelsiz

Tomas Ujfalusi - Bedelsiz

Hakan Balta - Bedelsiz

Caglar Birinci - Bedelsiz

Felipe Melo - Kira Bitti

Furkan Özcal - 250 bin

Milan Baros - Bedelsiz

J.Elmander - 3 Milyon

Kazim - 500 bin

Mehmet Batdal - 250 bin

Yigit Gökoglan - 500 bin

Ceyhun Gülselam - 500 bin

Sercan Yildirim - 750 bin

Emmanuel Culio - 1 Milyon

Toplam Gelir: 6 Milyon Euro

hayali ihracat ithalat yapıyon gene :D

Hakan Delikanli

Avatar Totemimi hatirliyonmu lan? Resmen Sneijderle Drogbayi getirdim :D Tanrilara acindirdim kendimizi :asd:

Bu arada senin Neusstaki GSStoredan haberin varmi? Persembe gitcemde, Drogba formasi varmidir sence?

Sagolasin Murat. Ben en cok Galatasaray adina sevindim valla, gelecek icin sevindim. Genc oyuncular konusunda isimiz daha da kolay olacaktir. Tur'u da gectikmi off. Valla kisa sürede yönetim cok iyi is cikardi, marka olma yolunda emin adimlar ile ilerliyoruz.

Sene sonu artik Bernard+Kerim gibi oyunculari aliriz bakarsin. Inler'de olurmu olur :)

Hosgeldin Onur, Burak'a ne olmus, bir yere gitmez o.

bernard ne yapıcan ya la :)

kerim frei-g.inler-sol bek-stoper transferi kapat.. bizimkiler nokta atışı yaparmı dedik adamlar atom bombası bıraktı :lol:

Sagolasin Murat. Ben en cok Galatasaray adina sevindim valla, gelecek icin sevindim. Genc oyuncular konusunda isimiz daha da kolay olacaktir. Tur'u da gectikmi off. Valla kisa sürede yönetim cok iyi is cikardi, marka olma yolunda emin adimlar ile ilerliyoruz.

Sene sonu artik Bernard+Kerim gibi oyunculari aliriz bakarsin. Inler'de olurmu olur :)

Hosgeldin Onur, Burak'a ne olmus, bir yere gitmez o.

hb gelelı cok oldu oyle okuyorum sadece

Ben yakinlarima hep birsey söylerdim. Gol atan oyuncularimiz dizlerinin üzerinde kayarak sevinse keske derdim hep. Burak yapiyor ara sira ama pek olmuyor gibi. Emre de ögrenmeye basladi.

Ama hani o Drogba'nin 1000 metre dizinin üzerinde kaymasi ve ellerini acmasina hastayim. Bu konuda da level atladik. Transfer her türlü yaradi, düsündügümüz seye bak.

bu kuslarin yani f7 lerin borcu da baya yüksekmis f7 divan üyesi olan cok yakin dostumun dedigi dogru ise. 160 milyon dollar mi ne futbol spor tarafinda borcu varmis aciklanan ama sirket tarafinin borcu 540 milyon dollarmis. 700milyon dollar borclari varsa bunlar nasil dükani halen kapatmadi acaba :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri