GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 46

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
46/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer: Galatasaray Medical Park, Manuchar Markoishvili ile kesin anlaşmaya varmıştır.

734066_493669264025107_393677879_n.jpg

Seref Aydin'dan ne istiyorsunuz veya ne bekliyorsunuz bunu bana bir aciklayabilirmi?

Kendisi iyi niyetli gelip bildigi seyleri paylasiyor. Dedigide cikiyor. Kendisine yapilan saygisizliga ragmen yine de gelip bildiklerini paylasiyor, siz bu tip insanlara sallamaklami rahatliyorsunuz?

Örnek: Gecen Gökhan diye bir üyemiz Seref'e kisaca yalanci diyor. Yok neymis kuzeni+lise+Galatasaray = Tulunmus

Liseliler birbirini cok tutuyormus gibisi.

Yani inanmiyorum deseniz ne olur? Ama yalan atip senaryo uydurmak nedir be :o

cins bi taraftarımız var abi. boşver ya :D

Seref Aydin'dan ne istiyorsunuz veya ne bekliyorsunuz bunu bana bir aciklayabilirmi?

Kendisi iyi niyetli gelip bildigi seyleri paylasiyor. Dedigide cikiyor. Kendisine yapilan saygisizliga ragmen yine de gelip bildiklerini paylasiyor, siz bu tip insanlara sallamaklami rahatliyorsunuz?

Örnek: Gecen Gökhan diye bir üyemiz Seref'e kisaca yalanci diyor. Yok neymis kuzeni+lise+Galatasaray = Tulunmus

Liseliler birbirini cok tutuyormus gibisi.

Yani inanmiyorum deseniz ne olur? Ama yalan atip senaryo uydurmak nedir be :o

nabıyosun hakan hayat nasıl

hakan la sneijder gelmez diyorduk drogbada geldi ahahah :asd:

Drogba haberini Seref verdiginde 'harbiden bak buna gercekten inaniyorum dedim' kendime. Yani aklim almadi acikcasi. Fatih Terim veto eder düsündüm ama Seref olay ciddi yazinca bende yavastan inanmaya basladim Sneijder sonrasi :)

Stoper beklerken 34 (35) yasindaki Drogba. Umrumdami? Tabi ki degil, yillarca üst düzey ingiltere ligi ve defans izleyecegine 90 dakika ofans izlerim daha iyi. Drogba gibi adamin varsada topu ilerde iyi tutarsin, veya Sneijder'le de tabi ki.

Valla ben transfer döneminin baslarinda Zarate'ye sevinir hale gelecektim, hayatta beklemezdim bu iki ismi.

arkadaşın salladığı şurdan belli neymiş şeref o forumagiremiyormuş yahu adama kıçıyla gülerler şerefin isteyipte giremeyeceğiforummu var kim istemez oadamı:confused: buforum hangi forummerak ettim doğrusu :asd: :asd:

Drogba haberini Seref verdiginde 'harbiden bak buna gercekten inaniyorum dedim' kendime. Yani aklim almadi acikcasi. Fatih Terim veto eder düsündüm ama Seref olay ciddi yazinca bende yavastan inanmaya basladim Sneijder sonrasi :)

Stoper beklerken 34 (35) yasindaki Drogba. Umrumdami? Tabi ki degil, yillarca üst düzey ingiltere ligi ve defans izleyecegine 90 dakika ofans izlerim daha iyi. Drogba gibi adamin varsada topu ilerde iyi tutarsin, veya Sneijder'le de tabi ki.

Valla ben transfer döneminin baslarinda Zarate'ye sevinir hale gelecektim, hayatta beklemezdim bu iki ismi.

Amrabat tan vazgeçmemek için H.Balta'yı ısındırıyor yine hoca :D

Bu forumdan iyi forum mu var ulen :D Gelsin o faili meçhul duyumcu o zaman buraya madem öyle biri var. Burdan daha iyi yer mi bulacak. Gerçi Şeref Aydın'ın üstüne gül koklamayız biz :lol:

Transfer: Galatasaray Medical Park, Manuchar Markoishvili ile kesin anlaşmaya varmıştır.

kap düşmeden inanmam :)

şeref reise sallayan beni bulur karşısında.

boş konuşmasın kimse, transferin tadını çıkartacağınıza gelip burda boş muhabbet yapıyosunuz..

ben inanıyorum- başkası inanmıoyrsada banene. adamın arkasından konuşupta durmayın. burdayken söyleyin..

inanmayan inanmasın-inanlarada sallıyor nasıl inanıyorsunuz demesinn.. sizemi hesap vericez arkadaş. git yöneticelere şikayet et ozamannn burda paso ortam gerilsin diye laf yapanlara gıcık oluyorummm:lol:

drogbayı getirin bana daraldım haaaaaaaaaa

Gelenler:

Sinan Bolat - Bedelsiz

Serdar Taşçı - 7 Milyon

Aykut Demir - 2.5 Milyon

Cristian Ansaldi - 7 Milyon

Gökçek Vederson - Bedelsiz

Gökhan İnler - 15 Milyon

Kerim Frei - 4 Milyon

Umut Bulut - 2.5 Milyon

Toplam Harcama: 38-40 Milyon Euro

Gidenler:

Ufuk Ceylan - 250 bin

Gökhan Zan - Bedelsiz

Tomas Ujfalusi - Bedelsiz

Hakan Balta - Bedelsiz

Caglar Birinci - Bedelsiz

Felipe Melo - Kira Bitti

Furkan Özcal - 250 bin

Milan Baros - Bedelsiz

J.Elmander - 3 Milyon

Kazim - 500 bin

Mehmet Batdal - 250 bin

Yigit Gökoglan - 500 bin

Ceyhun Gülselam - 500 bin

Sercan Yildirim - 750 bin

Emmanuel Culio - 1 Milyon

Toplam Gelir: 6 Milyon Euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri