GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 44

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
44/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bilmiyorum ki var mi yok mu.

Ben seref aydıni sevenlere bugune kadar tek bi laf demedim ki.ya da her seref aydın tartişmasında bi laf söylemem cikipta

Arada eser, bazilari her transferi o biliyor dediginde cikar, kendi bildigimi söylerim cekilirim. Ha her seferinde paylasmamamın sebebi de bu tartişmaların cikmamasi icin.

Seven sevsin ya da gelsin paylassin benim gelip paylamasına lafim yok zaten, twitteri kapatma sebebi de farkli ama cikip her defasında vurgulamiyorum ha vurgulayınca da ben suclu oluyorum o yüzden vurgulamiyorum

Zaten bu sondu bundan sonra bildigim bişeyi paylasmicam, insanlar neden? demek yerine hastir diyor :asd:

şerefe haksızlık yapılduığı doğru.Nedeni adam burda bilgileri paylaşmasamı daha iyi bizimle.Ne güzel bize balon olmayan bilgileri veriyo.Hadi senin tarzına uymadığı için teşekkür etmeyebilirsin adama ama burda bilgi hırsızı dersen olmaz çağatay.Adam bu transfer dönemi geldi verdi bilgilerini ve hepside çıktı.Burdfa drogbanın sözleşme detaylarını kaç gün önceden söyledi,sneijder mevzusu olumsuza döndü bi ara ama o geldi bizde dedi ve sonuç ortada.Dediğim gibi sevmeyebilirsin ona bişey demem ama hakaret olmaz çağatay.

Demek istediğimi anlatabildim heralde.

Cidden Şeref Aydın birşey mi yaptı size ya?Ne bu çekememezlik arkadaş adam yine rezil etti kendine laf atnaları hala yüzsüzce laf atıyolar yazıktır ya.

Dany Türk olsaydi, Semihle beraber En iyi Türk defans olurdu lakin türk stoper eksikliginde serdar tasci gibi isimler iyi oluyor.

Yabanci kisitlaması nelere kadir

ha serdar kötü demiyorum gene bi S.Aziz'e göre iyi ama dany'e de artı bi yanı yok

Saffet Ulusoy'un "10 numara transferini mutlaka yapacağız..ipucu İtalya" twiti dün gibi aklımda..Hepimiz Hernanes'e kapılmıştık,gittik Sneijder'i aldık..Vallaha rüya gibi bir transfer sezonu geçirdik.Maşallah :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri