GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 42

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
42/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sen kışkırttın ama adamı çagatay.2 gömlek altımdasın dedin adama küfretsen daha iyi derler ya o durum yani

Mert adamin bana söyledigi 3 mesaja bak bi de benim söylediklerime bak

Adama tek kelime kötü bişey söylemedim, ya cahil dedi ya ergen ya goygoycu ya kiskanc ya bişey. Sürekli hakaret edip üste cikma pesinde ha bi de 30 x :yenieek: yapip kendini ispatlama.

Yani ben bi insanla karşilikli dogruyu yanlisi tartisamiyorsam, ki haksiz oldugumda bile haksizim diyebiliyorsam, karşimdaki benimle tartişicak kadar olgun degildir. Burdan 1 gömlek alti, sorgulamadan tapmasından da 1 gömlek dersek 2 gömlek olur. Devlet bahceli hesabi :asd:

Buyur senin derdin ne?

Herşeye alinti yapip atliyorsun?

2 gömlek altını frum yildizina bakarak demedim, ben karşimdaki insan bişey dediginde cahil cühela paspas goygoycu ergen diye cevap vermem, önce dinler sonra hakli ya da haksizsın derim.

2 gömlek fark burdan gelir, entry girdigin yerden degil.

basit düşündüğün burdan anladım. futbola siyaset karıştırman hoşuma gitmediği için bu şekilde bir cevap verdim.

Hayır sallıyorsada bilgide çalıyorsa neden size dokunuyor bırakın arkadaşım ilgilenmek zorunda mısınız gerçekten birilerinin bilgisini çalsa bilgi kimin ise o itiraz etsin niye kraldan çok kralcı olma derdindesiniz Şeref Aydın'ın yazdıklarını yoksayabilirsiniz şahsen ben öyle yapıyorum kişisel bir durum değil kim olsa aynısını düşünüyorum ama ayrıyetten bir yorum yapma gereği duymuyorum size niye dert oluyor anlamış değilim.

basit düşündüğün burdan anladım. futbola siyaset karıştırman hoşuma gitmediği için bu şekilde bir cevap verdim.

Bak sana da aciklama yapayim, senin ilk anda gülüşün narsizm muhabbeti onu kastettigimi sandıgın içindi, ama degildi, sonrasında sen gülünce farkettim. Acikladım, ha sen hala oyle düşünüyorsan yapicak bişey yok.Futbola da siyaset kariştirmadim, sadece adamin düşünce tarzını konusma tarzını görerek klasik bi kaliba soktum, o kalipte bugunlerde en cok kullanilan kalip oldugundan.

Mert adamin bana söyledigi 3 mesaja bak bi de benim söylediklerime bak

Adama tek kelime kötü bişey söylemedim, ya cahil dedi ya ergen ya goygoycu ya kiskanc ya bişey. Sürekli hakaret edip üste cikma pesinde ha bi de 30 x :yenieek: yapip kendini ispatlama.

Yani ben bi insanla karşilikli dogruyu yanlisi tartisamiyorsam, ki haksiz oldugumda bile haksizim diyebiliyorsam, karşimdaki benimle tartişicak kadar olgun degildir. Burdan 1 gömlek alti, sorgulamadan tapmasından da 1 gömlek dersek 2 gömlek olur. Devlet bahceli hesabi :asd:

ikinizde haklısınız ama senin olaya giriş şeklin yanlış çağatay.Burda bende şerefe güvenirim ve burda şerefe o kadar güvenen adam varken şeref bilgi hırsızıdır demek benim gibi bazılarının garibine gitti.Bende cevap vericektim sana ama seni bildiğim için öyle bişey demek istemeyeceğini düşündüğüm için alıntı yapmadım.

Bu arada emrahın sana bi garezimi var alıntı yapıyo seni ikidebirde:asd:

seref aydının ne bilgi kaynagı var nede bilgi hırsızı iyi bir sallamacı sallıyor işte tutturdukları var tutturamadıkları var

Utanmak yerine hala bu tip seyleri yazabiliyorsunuz ya, diyecek söz bulamiyorum. Bence bu tip yorumlari birakin artik, tanimadiginiz insanlara sallamayin, hele ki verdikleri bilgi tek tek cikiyorsa hic sallamayin. Bu Seref'e yapilan saygisizliktir.

ikinizde haklısınız ama senin olaya giriş şeklin yanlış çağatay.Burda bende şerefe güvenirim ve burda şerefe o kadar güvenen adam varken şeref bilgi hırsızıdır demek benim gibi bazılarının garibine gitti.Bende cevap vericektim sana ama seni bildiğim için öyle bişey demek istemeyeceğini düşündüğüm için alıntı yapmadım.

Bu arada emrahın sana bi garezimi var alıntı yapıyo seni ikidebirde:asd:
mevzu nedir:)

Utanmak yerine hala bu tip seyleri yazabiliyorsunuz ya, diyecek söz bulamiyorum. Bence bu tip yorumlari birakin artik, tanimadiginiz insanlara sallamayin, hele ki verdikleri bilgi tek tek cikiyorsa hic sallamayin. Bu Seref'e yapilan saygisizliktir.

eşşedüü

lan 7 ay ceza yokmuydu sende. korktum birden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri