GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 41

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
41/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yahu, bi fikrimizi söylüyoruz bildigimizi paylasiyoruz adam eglmiş 30 tane emotics koyup tanimadigi birine paspas diyor ha bi cahilmişim.

Sonra kaale alip cevap verince kötü biz oluyorz.

He arkadas he ben cahilim sen üstatsin frum yönetimine bildir benim gibi cahillere ve fikrini söyleyenlere hareket etmeye ugras, attirmaya ugras, klasik tayyipci fikri hadi gülüm rastgele

Lan onu bunu geçinde bu angutlar cidden Hulk'u alabileceğini sanıyor daha neydüğü belirsiz olan Belhanda'nın 9 m € bonservisi için 1 ayıdr uğraşıyorlar 3 yıl taksit yapmak için daha 6 ay önce 40 mı 50 m € transfer olan bir oyuncuyu nasıl alabileceklerini kafalarında kurabiliyorlar ulan bunlardaki hayal gücü kimsede yok :D

Transfer Nöbeti

Ya beyler kusura bakmayın yeri değil ama bu fm 2013 için yeni crack ne zaman çıkacak bilen biri var mı ? Habire crash dump hatası alıyorum

Yahu, bi fikrimizi söylüyoruz bildigimizi paylasiyoruz adam eglmiş 30 tane emotics koyup tanimadigi birine paspas diyor ha bi cahilmişim.

He arkadas he ben cahilim sen üstatsin frum yönetimine bildir benim gibi cahillere ve fikrini söyleyenlere hareket etmeye ugras, attirmaya ugras, klasik tayyipci fikri hadi gülüm rastgele

tumblr_masolipmMm1rt8dxlo1_500.gif

sen kışkırttın ama adamı çagatay.2 gömlek altımdasın dedin adama küfretsen daha iyi derler ya o durum yani

Buyur senin derdin ne?

Herşeye alinti yapip atliyorsun?

2 gömlek altını frum yildizina bakarak demedim, ben karşimdaki insan bişey dediginde cahil cühela paspas goygoycu ergen diye cevap vermem, önce dinler sonra hakli ya da haksizsın derim.

2 gömlek fark burdan gelir, entry girdigin yerden degil.

seref aydının ne bilgi kaynagı var nede bilgi hırsızı iyi bir sallamacı sallıyor işte tutturdukları var tutturamadıkları var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri