GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 43

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
43/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bastos u keske biz alsaydik cok ucuz gitmis kiralik olarak 2 milyon avro 18 ay icin opsiyonda varmis.

Bak sana da aciklama yapayim, senin ilk anda gülüşün narsizm muhabbeti onu kastettigimi sandıgın içindi, ama degildi, sonrasında sen gülünce farkettim. Acikladım, ha sen hala oyle düşünüyorsan yapicak bişey yok.Futbola da siyaset kariştirmadim, sadece adamin düşünce tarzını konusma tarzını görerek klasik bi kaliba soktum, o kalipte bugunlerde en cok kullanilan kalip oldugundan.

sonuçta siyaset ile ilgili bir terim. neyse uzatmayalım.

birader sneijder transferini sağır sultan bile biliyordu kimse bana gelip sneijderi bildi demesin %50 sansı vardı salladı tuttu

ikinizde haklısınız ama senin olaya giriş şeklin yanlış çağatay.Burda bende şerefe güvenirim ve burda şerefe o kadar güvenen adam varken şeref bilgi hırsızıdır demek benim gibi bazılarının garibine gitti.Bende cevap vericektim sana ama seni bildiğim için öyle bişey demek istemeyeceğini düşündüğüm için alıntı yapmadım.

Bu arada emrahın sana bi garezimi var alıntı yapıyo seni ikidebirde:asd:

Bilmiyorum ki var mi yok mu.

Ben seref aydıni sevenlere bugune kadar tek bi laf demedim ki.ya da her seref aydın tartişmasında bi laf söylemem cikipta

Arada eser, bazilari her transferi o biliyor dediginde cikar, kendi bildigimi söylerim cekilirim. Ha her seferinde paylasmamamın sebebi de bu tartişmaların cikmamasi icin.

Seven sevsin ya da gelsin paylassin benim gelip paylamasına lafim yok zaten, twitteri kapatma sebebi de farkli ama cikip her defasında vurgulamiyorum ha vurgulayınca da ben suclu oluyorum o yüzden vurgulamiyorum

Zaten bu sondu bundan sonra bildigim bişeyi paylasmicam, insanlar neden? demek yerine hastir diyor :asd:

Küçük insanlar büyük insanlar hakkında konuşur ya da atıp tutar yarası olan gocunsun. Burası "Transfer Nöbeti"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri