GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 45

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
45/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu GS'yın değirmenini merak edenler kendi kulübünün mal varlığından bihaber olanlar.riva değerini bulunca ne kadar ediyo bilen var mı ?ya da taşınıp artık bırakacağımız florya ?çok boş konuşulyo.

''Galatasaray’ın mal varlığı, bırakın Türkiye’yi dünya kulüpleri içinde gayrimenkul zengini olarak baş sıraları alıyor. Bugün Galatasaray Adası, Riva Arazisi ve Florya’daki arazinin paha biçilmez değeri gözardı edilemez.''

https://www.gscimbom.com/forum/2010-diger/41617-galatasaray-ve-diger-kuluplerin-malvarliklari.html

Şeref Aydın, bu alemin tartışmasız bir numarasıdır. Çekemeyenler tabiki olacak. Messi'yi, Ronaldo'yu eleştirenlere benzetiyorum.

BByoed1CMAAjtiB.jpg

[video=youtube;LSZ5OV1F1HM]https://www.youtube.com/watch?v=LSZ5OV1F1HM[/video]

Sıyırık lan bu herif ama çok seviyorum :D

ua forumunda birisi vardı butun transferleri önceden biliyo diyorlardı bu senede hepsini bildi sanırım arsıvden paylasmıstı bırısı

Re: Transfer Nöbeti

Arkadaş bu forumda ya transfer oluyor, ya da transfer olmadığı zaman şeref tartışması. Bırakın artık adamın yakasını. Tamam benimde hoşuma gitmeyen şeylerde oluyor şerefle ilgili ama ben susuyorum saygımdan. Yakışmıyor bize

Seref Aydin'dan ne istiyorsunuz veya ne bekliyorsunuz bunu bana bir aciklayabilirmi?

Kendisi iyi niyetli gelip bildigi seyleri paylasiyor. Dedigide cikiyor. Kendisine yapilan saygisizliga ragmen yine de gelip bildiklerini paylasiyor, siz bu tip insanlara sallamaklami rahatliyorsunuz?

Örnek: Gecen Gökhan diye bir üyemiz Seref'e kisaca yalanci diyor. Yok neymis kuzeni+lise+Galatasaray = Tulunmus

Liseliler birbirini cok tutuyormus gibisi.

Yani inanmiyorum deseniz ne olur? Ama yalan atip senaryo uydurmak nedir be :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri