GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 49

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
49/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben yakinlarima hep birsey söylerdim. Gol atan oyuncularimiz dizlerinin üzerinde kayarak sevinse keske derdim hep. Burak yapiyor ara sira ama pek olmuyor gibi. Emre de ögrenmeye basladi.

Ama hani o Drogba'nin 1000 metre dizinin üzerinde kaymasi ve ellerini acmasina hastayim. Bu konuda da level atladik. Transfer her türlü yaradi, düsündügümüz seye bak.

:lol:

bolat 2.kaleci olarak geliyosa ok hele hele ufuk bu kötü performansıyla

stoperde semih-dany va bide yabancı alırız sene sonu,gökhan da 4.stoper olarak kalabilir,hatta ujfa da sakatlıktan iyi dönerse oda mükemmel bi alternatif olur

kadroyu şişirmeye gerek yok

zanla ujfadan bu saatten sonra beklentiye girmek hata olur, yaz sezonu nekadar gereksiz adam, performans göstermeyen, kadroda siskinlik yaratan her oyuncunun gönderilmesi geretigini düsünüyorum (en az 12-13 oyuncunun gitmesi lazim)

Nöbetin sonu gelmek üzere arkadaşlar :) Sneijder geldiği günkü gergin bekleyiş, paylaşımlar, twitter duyumcuları vs. ve sonunda resmi siteden transferin açıklanması, gs tv deki yayınlar kısacası tüm bu süreç içinde yaşadığım heyecan ve mutluluğu hiç unutmayacağım. rüya gibi bir şey bir de üstüne Didier geldi ama itiraf edeyim Wesley kadar heyecanlandırmadı beni. alışkanlık olduğu için sanırım :) bir de defans alabilsek çok iyi olurdu ama napalım. umarım bir sakatlık falan çıkmadan ujfalusi iyileşene kadar idare ederiz.

Beyler Malaga Isco ile 2016 ya kadar sözleşme uzattı bugün. Shaqiri için erken :)

Uzatmasi hic birsey degistirmez bence. Daha önce serbest kalma maddesi 20 milyon avro du. Uzatmanin sebebi de ortada, serbest kalma maddesi simdi 35 milyon avro oldu, yani kulüp iyi para kazanmadan birakmak istemiyor, ayni sekilde Isco da iyi para kazandirmadan birakip gitmek istemiyordur.

Ciddi duyum olmayinca zaman da gecmiyor ya. Kadro yapa yapa da bunaldik artik :) E ne yapacagiz biz simdi?

Seref Aydin´i bulun bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri