GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 54

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
54/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ezikler belhandayi aliyor galiba iyi transfer bence.

hazır alınmışı var, buyrun

9364drogba_gs.jpg

Gençler'de ki Aykut Demir'in kontrat sonu da 2014. Şuan Vleminckx ile beraber takımın en golcü oyuncusu. Hem de stoper olarak :)

bursa yabanci stoper aldi diye serdar aziz gönderilecek demisler, ne alaka anlamadim ben. zaten elinde ibrahim öztürk ile cöp serdar vardi, ibrahimle ferdinand oynar serdar aziz yedek olur. insallah fener alir serdar azizi, serdar kesimal vol.2 olacak eminim. koskoca lige bakiyorum da yasi gecmemis ve yerli stoper dedigimiz anda eren güngör-serdar aziz-aykut demir cikiyor, baska da yok, avrupa'da ise ömer toprak ve serdar tasci var.

Re: Transfer Nöbeti

bursa yabanci stoper aldi diye serdar aziz gönderilecek demisler, ne alaka anlamadim ben. zaten elinde ibrahim öztürk ile cöp serdar vardi, ibrahimle ferdinand oynar serdar aziz yedek olur. insallah fener alir serdar azizi, serdar kesimal vol.2 olacak eminim. koskoca lige bakiyorum da yasi gecmemis ve yerli stoper dedigimiz anda eren güngör-serdar aziz-aykut demir cikiyor, baska da yok, avrupa'da ise ömer toprak ve serdar tasci var.

Servet'i geri istiyorum en azından 1 sene veya yarım sezon ama lazım . Bence yerinde bir transfer olur .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Servet'i geri istiyorum en azından 1 sene veya yarım sezon ama lazım . Bence yerinde bir transfer olur .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

basima birsey gelmeyecekse, yalcin ayhan veya ibrahim öztürk yarim sene götürür cok rahat. oynamayan gökhan zan'dan 3 kat iyidir ikisi de. yalcin ayhan bizim forvetlere bile gecit vermedi yillardir bu ligde oynuyor, bonservisine fazla istemezler herhalde 31 yasinda adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri