GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 102

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553K
Sayfa
102/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
zeze - 29.01.2013 23:42[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Sneijder ile Drogba şimdi babanız geliyor ulan... !!![/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Bravo aziz :lol:

Drogba verir eline çocuğu emrenin sahada kimsenin ruhu duymaz :asd:

Ulan ya olan bizim futbolculara olmasa bari bu adam şimdi Kadıköydeki maçta oyuncuları sakatlamaya oynar hadi Drogbayı zor sakatlar boyu anca küçük drogbaya geliyorda Şınoya bişey yapmasa bari malum Barosu biçmişti şerefsiz hem de kart bile almamıştı.

Adamlar emreyi aldı ntvspor kitlendi :D Sizde de girmiyor mu?

Ünal Aysal Emre'ye misilleme yapar merak etmeyin :D Gökhan İnler bizde diyebiliriz :lol:

geldi yine şerefsiz ağzını yünüe bi girsem bunu şöyle doyasıya ulan arkadaş nefretliğim bu adam benim yine geldi şerefsiz bundan nefret ediyorum yine sinirlerimizi alt üst edecek :mad::mad::mad::mad::mad:

Sen rahat ollll sahada Emre'nin en sevdikleri olcak artık

Dany & Eboue & DROGBA

anladın sen ;)

Salih gibi adamı köreltcekler yine :D Biz alalım bari.

Drogba'ya zenci diyormuş. AHAHHAHA :D

Ben yavas yavas gencelere yönelmemizi istiyorum Halit. Yoksa her iki seneye inanilmaz rakmalar cikar kasadan. Bu nokta atislarin yanina simdi genc kadro kurup yerlestirmeliyiz ki maddi dengeler bozulmasin.

Genç dediğin kim mesela kardeşim?

Emre ni geri dönüşü çok ilginç. Aykut saygısızlık yaptı diye adamı gönderiyor. Gelince işler kötü giderse Emre Aykut kocaMAL ı döver.

Son dakika: Sneijder ve Drogbanın gelişiyle STSL haklarını alan ESPN-Brasil, Emre'nin gelişiyle sözleşmeyi fesh etti.

Niye kimse kadroya Ujfa'yı yazmıyor? Dönücek diyorlardı 10 gün sonra yalanmı o ? :D

bırakın emreyi falan serdarla kazimin takasi gundemde.willy boly ilgisi dogru scout önerisiydi.alex song zor sene sonu olur olacaksa.pepe yok diyor. paylaşıyoruz iplemiyosunuz oğlum başka bilgisi olan var mı? bir daha duyum yok size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri