Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

@töre dirik

the shield

Breaking bad ayari tam

Arrow pek ona benzemiyor

ALINTI

Emre: Hocam, fenere mi gideyim? Burda mı kalayım? Jubile mi yapayım? Mourinho: Sen kimsin lan, numaramı nerden buldun?

Stoper alacakmıyız beyler boşverin şimdi emreyi

oğlum bu emre belözoğlu haberi timsah olmasın nerden patladı bu haber

Yeteeeeeeeeeeeer sıktı la Emre şerefsizi, özünüze dönün beyler !!!

Hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum... Yemin ederim altıma edeceğim. Bunlar ciddi ciddi kafayı sıyırmışlar :Roflol::Roflol::Roflol:

Beyler dün gece Gökmen Özdenak'ın efsane martı hareketini bulabilirmiyim caps veya video olarak aradım ama bulamadım yahu.

bide Emre fln gelmiyor, truva yampisiz :asd:

Beyler Emreyi felan sallayinda

Pierre Webo'yu alirlarsa cok kotu olur kanimca. Erken bitecek lig 34 hafta sonunda belli olabilir

yav allahın seversen webo kim ya :D sow dan ne fazlası var. bu eziklerde geçen yılda emre yokmuydu. ne yaptık ezdik geçtik

Aslında Emre'yi bi alalım, takıma kızdıkça Emre'ye küfür ederiz. Mesela Drogba gol kaçırınca Emre'ye küfür ederiz.

emre tatsız bişekilde ayrıldığı yere bu kadar kolay geri dönüyorsa balgam çanağıdır. zaten balgam çanağı olduğunu inter vs de oynarken yetiştiği takım florya vs hakkında söylediği sözlere rağmen azizin kıllı göğsüne yatmasından anladık. madem öyle alalım bunu futbolcularımız balgamlarını buna yapıştırsın.

Necati etkisi bekliyorlarmış Emre'den :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt