Efe Karayel
Kırmızı Üye
- 12 Temmuz 2012
- 1.971
- 0
- 856
Cevap: Transfer Nöbeti
2 Şubat 2013 Saat 00.59
Ara transfer dönemi ne zaman son buluyor?
2 Şubat 2013 Saat 00.59
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ara transfer dönemi ne zaman son buluyor?
kesinlikle yanlış hocam.
yekta sağ kanatta 3 maç felan çıktı. geçen sene kayseriye çıkmıştı hatta sakatlanmış. eboue ile iyi performansı vardı. eboue olmasada arkasında yekta sağ kanata geçecektir.
engin geçen sene melonun olmadığı 3-4 maçta dönüşümlü olarak emre çolakla ortada oynadı selçukun yanında.
yani orta alanda bu hafta selçuk ve engin oynar.
2 Şubat 2013 Saat 00.59
Mesutum, Fenerin mecazi değil, gerçek anlamda avukatlarından oluşmuş Tahkim Kurulu'na benim güvenmemi istiyosun
Ya sen çok iyi niyetlisin ya ben gaddarım
Extra olarak yönetimin gücüyle tahkimin ne alakası var ki? bir telefon kime açılır onların istifası alınır mesala? Hayır ciddi anlamda foruma baskı yapıcam yönetime baskı yapalım onlar o telefonu açsın..![]()
Bu sene hoca Melo'nun olmadığı yada kötü olduğu dönemlerde Yekta'yı orda kullandığı için oraya koydum.Maç içinde aksarsa Engin ile yer değişirler zor iş değil
Bide Engin bazen çok dengesiz giriyor Yekta biraz daha akıllı baskı yaptığı için ortada oynarsa daha iyi olur bence.
1 Şubat 23:59 değil mi ?
Final hicde uzak degil
Schalkeyi eleyip
Celtic-Juventus
S.Donetsk-B. Dortmund
Valencia-PSG
Porto-Malaga
Su 4nden porto psg felan gelse onuda elesek sonra juve dortmund felan en kotu bayern munich desek al sana final
dua muayla hallederiz Allahin izniyle hergun kafamda clyi aliyorum arkadas o kupa birgun gelecek !:ayatollah:
Final hicde uzak degil
Schalkeyi eleyip
Celtic-Juventus
S.Donetsk-B. Dortmund
Valencia-PSG
Porto-Malaga
Su 4nden porto psg felan gelse onuda elesek sonra juve dortmund felan en kotu bayern munich desek al sana final
dua muayla hallederiz Allahin izniyle hergun kafamda clyi aliyorum arkadas o kupa birgun gelecek !:ayatollah:
Stoper transferinde bir gelişme var mı?
Selamun Aleykum. Günaydın dostlar.