Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kesinlikle yanlış hocam.

yekta sağ kanatta 3 maç felan çıktı. geçen sene kayseriye çıkmıştı hatta sakatlanmış. eboue ile iyi performansı vardı. eboue olmasada arkasında yekta sağ kanata geçecektir.

engin geçen sene melonun olmadığı 3-4 maçta dönüşümlü olarak emre çolakla ortada oynadı selçukun yanında.

yani orta alanda bu hafta selçuk ve engin oynar.

Bu sene hoca Melo'nun olmadığı yada kötü olduğu dönemlerde Yekta'yı orda kullandığı için oraya koydum.Maç içinde aksarsa Engin ile yer değişirler zor iş değil :D

Bide Engin bazen çok dengesiz giriyor Yekta biraz daha akıllı baskı yaptığı için ortada oynarsa daha iyi olur bence.

:) Mesutum, Fenerin mecazi değil, gerçek anlamda avukatlarından oluşmuş Tahkim Kurulu'na benim güvenmemi istiyosun:) Ya sen çok iyi niyetlisin ya ben gaddarım:)

Extra olarak yönetimin gücüyle tahkimin ne alakası var ki? bir telefon kime açılır onların istifası alınır mesala? Hayır ciddi anlamda foruma baskı yapıcam yönetime baskı yapalım onlar o telefonu açsın..:o

kurtlar vadisi izliyordum reis itiraf ediyorum o telefon olayına ordan esinlenmiş olabilirim

:rolleyes: :)

bilmiyorum baba ya olumlu düşünmek istiyorum bu karar mekanizmalarının hep adalet değilde fenerbahçe olarak işlemesinden bıktım. güçlü bir yönetim var öyle olmasını umuyorum işte.

Bu sene hoca Melo'nun olmadığı yada kötü olduğu dönemlerde Yekta'yı orda kullandığı için oraya koydum.Maç içinde aksarsa Engin ile yer değişirler zor iş değil :D

Bide Engin bazen çok dengesiz giriyor Yekta biraz daha akıllı baskı yaptığı için ortada oynarsa daha iyi olur bence.

engin cezalı olupta maç eksiği olmasaydı bence hocanın tecihi engin olurdu o bölgede hep. yektayı seviyorum ama sağda daha etkili olacağını düşünüyorum.

+ engin sağ kanatta geçen sene en verimli sezonundayken bile çok kötü performans sergiliyordu. ordan yektayı oraya yazdım.

amannn hoca yazsın çizsin işte maç sonu iyi kötü değerlendiririz kim oynamışsa :)

kadro derin ve kaliteli olunca böyle oluyor işte kadro yapamıyosun :rolleyes:

Ya bu Atletico'nun Amrabat'a ihtiyacı yokmudur?

huntelaar bu sene çok gol atmamış. semih eşleşmesinde neler olur sizce. semihte çok iyi yükseliyor kafaya ve seride.

drogba.gif
ahahaa:D

transferi kapattık mı yoksa başkanımızın dediği gibi çalışmalar devam edicek mi kesin bir bilgi olsa keşke

Final hicde uzak degil

Schalkeyi eleyip

Celtic-Juventus

S.Donetsk-B. Dortmund

Valencia-PSG

Porto-Malaga

Su 4nden porto psg felan gelse onuda elesek sonra juve dortmund felan en kotu bayern munich desek al sana final

dua muayla hallederiz Allahin izniyle hergun kafamda clyi aliyorum arkadas o kupa birgun gelecek !:ayatollah:

Final hicde uzak degil

Schalkeyi eleyip

Celtic-Juventus

S.Donetsk-B. Dortmund

Valencia-PSG

Porto-Malaga

Su 4nden porto psg felan gelse onuda elesek sonra juve dortmund felan en kotu bayern munich desek al sana final

dua muayla hallederiz Allahin izniyle hergun kafamda clyi aliyorum arkadas o kupa birgun gelecek !:ayatollah:

:) Insallah Alacaz :)

Final hicde uzak degil

Schalkeyi eleyip

Celtic-Juventus

S.Donetsk-B. Dortmund

Valencia-PSG

Porto-Malaga

Güzel bir kız gördüğümde benimde kafamda CL müziği çalıyor

Günaydın Asil takımın Büyük taraftarları.

Selamun Aleykum. Günaydın dostlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt