Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo'suz kadroya orta saha defansif olarak zayıf oldu demedin mi biraz önce :) Melo'yu koymadan defansif olarak nasıl güçlendireceksin orta sahayı. Başka DM var mı takımda? Sneijder-Hamit sağ tarafa yardım ediyorsa Sneijder-Selçuk da sol tarafa yardım eder. Herkes sağ tarafa kayıp solu boşverecek halleri yok.

Ayrıca Melo 3 maç bile ceza alsa döndüğünde daha 12 maç olacak.

Herneyse, biz ne desek boş zaten. Bakalım hoca ne düşünüyor :b5:

iyide reis. türkiye liginde kesilcek adam kim var sence? performansa bakalım.

şpl maçlarında zaten sorun olmaz.

türkiye liginde top tutuyorsan-hücüm olarak sonuç almaya yöneleceksin. kontra yemedikten sonra baskı yapacak takım yok zaten. yekta orayı toparlar..

neysee hoca yaapcağını bilir..

Arkadaşlar amkspor ujfalusi'nin 10 güne kadar takıma katılması bekleniyor yazmış.

İnşallah Fatih; ona ve liderliğine çok ihtiyacımız var.Onun liderliğine ve karizmasına hastayım.Maçta kaptan çıkarken bile inanılmaz hoşuma gidiyor.Tüylerim diken diken oluyor.Urfalı hep olsun yaaa.

türkiye liginde top tutuyorsan-hücüm olarak sonuç almaya yöneleceksin. kontra yemedikten sonra baskı yapacak takım yok zaten. yekta orayı toparlar..

Yektaya bende inanıyorum ama Ahhh birde melo gibi vücut koyabilse.>Meloya hiç ihtiyaç kalmayacak.

mevcut yorum yazanlara teşekkür. fikir tartışması böyle olur işte.. astığım astık kestiğim kestik ile keyif değil sinir oluyosun burda.

Transfer Nöbeti

Beyler son iki maçta Sabri gayet iyi oynadı. Bana sorarsanız şu an Balta ve Çağlar'dan kat kat iyi durumda. Kadroya halen Hakan Balta yazıp da Sabri'ye sataşmanın mantıklı bir yönü yok.

Sabri Reis hatırına benden size Sabri'li bir kadro :ayatollah:

--------Muslera--------

Sabri-Semih-Dany-Eboue

Engin-Hamit-Selçuk-Riera

---Sneijder-------------

----------Drogba-------

Yapma Soner, nasıl iyi oynadı? Adamın başarılı pas yüzdesi %30 falandır Beşiktaş maçında. Bir insan istese bu kadar beceriksiz olabilir mi ya? Rijkaard dönemindeki Sabri'ye ne oldu anlamış değilim...

Bana kalsa değil ilk 11'e, ilk 111'e bile almam. Sevmediğimden de değil, sadece aldığı her topu rakibe atan bir oyuncuyu sahada tutmam.

Olası stoper transferinin yabancı olmasına karşıyım arkadaş...İstersenz linç edin ama kim olursa olsun istemiyorum yabancı transferi..yazın bakalım 6+2 bide yabancı stoper gelirse ve ujfa da iyileşince kim kalacak kadro dışı ligde?? medyanın tam aradığı nimet bu karıştırmak için ellerinden geleni yaparlar !!!

Günaydın transfer nöbeti ahalisi.

Yektaya bende inanıyorum ama Ahhh birde melo gibi vücut koyabilse.>Meloya hiç ihtiyaç kalmayacak.

her oyuncunun eksiği var.

melo misal top kaptırmasa-adam gibi pas yapsa hiç oraya adam armazsın.

sorun performans. gittikçe sene başındaki bu yatmayımı geldi diye dönecek iş. ben gerçi öyle düşünüyorumm..

agresif olması gereken bu seneki maçlarda yok

önde gittiğin iyi oynadığın maçlarda sinirli.

Bu yabanci durumundan dolayi ideal kadro kuramaz olduk malesef. Muslera yaz döneminde iyi paraya satilmali kesinlikle. savunmayada iyi bir yerli oyuncu bulunmali 1-2 ye bakmadan. bu kadroyu kurmusun gerisinide üc bese bakmadan alacaksin. Serdar tasci ise onu al paraya fazla bakmadan. Gökhan inler ise onu alcaksin . Yazik günah olur bu takima yoksa .

Artistlik yapma. O deyimleri nereden alıntı yaptığıma bak sonra mesaj at.

artistlik yaptığım yok ona da baktım zaten. bırakın şu fm ağzını. hiç bir oyuncunun tek görevi yok şu an Galatasaray'da. icabında forvet oyuncusu orta saha gibi oynar, icabında defansa yardıma gelir. st amr aml yi oyunda söylersiniz.

cl bi sonraki tur çok önemli. yüzde 50 dişimize göre rakip çekicez.umarım yine şans yanımızda olur. bi yanda psg,porto,dortmund tam bizlik..ortada juventus.çok güçlü olacak olanlar münih,barca,madrid/m.united

Benim kafamdaki orta saha üçlüsü Yekta-Selçuk-Engin zaten. Doğru çalışmayla, doğru motivasyonla Okan-Suat-Emre etkisi yaratabiliriz.

Yekta'yı Okan'a çok benzetiyorum zaten. Engin enerjisiyle Suat'ın yaptığı işi yapabilir. Sadece Selçuk'un biraz daha agresif, koşan, basan bir oyuncu olması gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt