Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray yönetimi, takımdaki forvet bolluğuna rağmen Drogba'yı da alarak bir bomba daha patlattı. Drogba doğru bir transfer mi?

Maç öncesi Sneijder statta tur atarken, skorboardda 'Drogba ile anlaşma yapıldığı' yazılmış. Türkiye'nin en çok forveti olan takımına bir forvet daha alınıyor! Milli takımın iki forveti Galatasaray'da, İsveç Milli Takımı'nın santrforu Galatasaray'da, Çek Milli Takımı'nın santrforu Milan Baros kadroda bile yokken beşinci santrforu alıyorsun! Üstelik Galatasaray'ın stoperi yok, sol beki yok! Bu nasıl bir transfer politikasıdır, anlamanın imkanı yok. Galatasaray'da bir şeyler dönüyor. Kimsenin kimseden haberi yok!

Galatasaray'da nerede ihtiyaç fazlası var, nerede ihtiyaç var belli. Sen stoper sorununu çözmeden, sol bek sorununu çözmeden kalkıp bir de Drogba'yı niye alıyorsun!

Hani Galatasaray'ın o Rus ya da Azeri milyarderleri var ya öyle bir hovarda başkanı olur da keyfi için adam alır, tamam. Ya Galatasaray'ın eşek yüküyle borcu var. Drogba için bilmem ne bankasından 20 milyon dolar borç almış yeniden. Tam ayranı yok içmeye... Hakikaten inanamıyorum!..

Drogba'nın transferi Umut ve Burak'ı ve dolayısıyla milli takımı nasıl etkiler?

Afrika Kupası'nda kaç dakika oynamış? İnanılır gibi değil. Bankada milyonların olur, harika da bir savunma kadron olur, 'Bir de Drogba'yı alayım, reklam yapayım' dersin, tamam... Ama senin Umut ve Burak gibi Türk Milli Takımı'nın iki santrforun varken, onları sıfıra sayıp, hangi ülkede oynadığı belli olmayan, milli takımında 10 dakika oynayan, 35 yaşında bir adamı 'Drogba' diye alıyorsan sen, bunun adı 'Hovardalık' bile değil!

Ama ben söylüyorum; Fatih Terim ile Ünal Aysal arasında bir şey var. Kesin var.

Hincal benim gibi dusunuyor nekadarda sevmesem.. cok gereksiz ve yersiz.. Takim dengesini boza bilecek bi topcu.. umarim hoca toparlar takim yapar.. yoksa isimiz zor.. kendi bacagimiza kursun sikmis gibi oluruz..

+ Kimse beklemesin Drogbanin Schalke macinda oyniyacagina..

Fil disi kupayi alirsa ta kacinda donuyorlar buraya dusunun.. bu adam form tutacak vs derken uzun bi sure alacak.. Burak yine oynar tek forvet Sneijderin onunde..

bence transferin bitimine 2 gün kala atletica bunları kıstırmışken 3-4 milyoncuklarını cukkalar bu kerizlerin hahahahahaha

eeeee atletico bu yakaladımı kakalar

:troll::troll::troll::troll::troll::troll::troll:

596563_detay.jpg

stoperle solbek transferi yapmamak bizim adımıza hiç de iyi olmadı. dorgba ve sneijder transferlerinin sarhoşluğundan çıkıp, şöyle oturup sakin kafayla düşününce, ş.liginde eleyeceğimiz tek takım güç bela shalke olur daha fazlası zor gözüküyor. ligde de işimiz çok kolay olmayacak bana göre, çünkü transferlerin uyumu ve takıma turması zaman alacaktır ve inşallah olmaz diyorum ama bazı futbolcularda bu transferler umutsuzluk yaratabilir, bu da takımı derinden etkileyebilir ve son olarak da özellikle defans bölgesinde sakatlık, formsuzluk ve ceza olmaması için her hafta sağlam dualar etmeliyiz

bence transferin bitimine 2 gün kala atletica bunları kıstırmışken 3-4 milyoncuklarını cukkalar bu kerizlerin hahahahahaha

eeeee atletico bu yakaladımı kakalar

:troll::troll::troll::troll::troll::troll::troll:

son 2 gün demi bugün kesin olmalı bişiler.

drogbanin eski klubu bir aciklama yapmis drogba hala bizim futbolcumuz falan diye, tum kanitlari fifaya gostericez falan demisler.

Aykut kocaman:Hiçkimse Emre gibi iyi yumruk sallamıyor bana,tadı damağımda kaldı deyip geri dönsün demiş:b5:

öyle bir şey yapmamalıyız. bize yedek kalmayı sorun etmeyecek oyuncular, gerçek profesyonel oyuncular lazım. drogbanın da gelişiyle o bölgede oynayanların bazıları yedek kalacak mecbur. onun bunun afrası tafrasıyla uğraşırsak bir yere varamayız. o nedenle elmander bize hem bu yönüyle hem de vereceği katkıyla gerekli bir oyuncu. diğerlerinden şüpheliyim.

Ya renktaş bizim neden hiç ortamız yok? Ya vezir yapıyoruz ya rezil... Umut'un o çıkarken ki halinden başka ne yanlışını gördük ki? Adam az süre bulmasına rağmen Galatasarayın en skorer oyuncusu. Extra olarak, adam oyundan çıktığı için üzülüyor, oynamak istiyor. Yattığı yerden para alan Baros'a neden kızmıyoruz da Umut'a kızıyoruz anlamadım ki.

Hepimiz insanız hepimiz hatalar yaparız. Yaptık, yapıyoruz, yapıcaz da. Onlar da insan, onlar da yaptılar,yapıyorlar, yapacaklar. Yeter ki oyundan çıkartırken suratları asılsın ve hataları o olsun.

Bence Elmanderin gönderilmesi doğru karar. Bilmiyorum kendini toparlayamadı, bilmiyorum başka şey. Elmander geçen seneki Elmander değil. Siyah ile beyaz kadar farklı geliyor bana. Top geldiği zaman eli ayağı dolaşıyor. Top tutamıyor, genelde şutlarının %70i etkisiz yada dışarda. Yabancı sorunumuz var, Burak ve Umut ikisi de formda oyuncular. Ayrıca tek forvetle oynama şansımız da var. Elmander forma yüzü göremez. Amrabat şüpheli.

Arkadaşlar şu yazacaklarım çok önemli. Ben artık bu kanıya vardım lütfen okuyup değerlendirin:

Ntvspor fener muhabiri Galatasaray'ın Sneijder ve Drogba transferi fenerin transfer politikasını değiştirdi diyor. bunların işleri güçleri bizi taklit etmek. hep bizim yaptığımıza misilleme olarak bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. şimdiye kadar kazandıkları az sayıda başarıyı da buna borçlular.

aldıkları oyuncular da karakter olarak kendi vizyonlarına benziyor. kuyt geldi galatasaray'a gol atmak istiyorum dedi. Sneijder geldi Galatasaray'da Hagi gibi efsane olmak istiyorum dedi.

bu adamlar neden böyle söylüyor düşünmek lazım: Bunları getirmek için uğraşan yöneticilerden etkileniyorlar çünkü. kuytı getirenler sürekli Galatasaray'dan bahsetmiş belli ki, o rekabeti anlatmış, taraftar için ne kadar önemli olduğunu anlatmış. Sneijder'İ getirenler de Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu, hedefleri, projeleri anlatmışlar. Kendisinin bu projelerde Hagi gibi önemli bir rol üstleneceği, bu dönemin efsanesi olma şansı olduğunu anlatmışlar. oyuncuları nasıl yönlendirirsen ilk geldiklerinde öyle konuşuyorlar.

Ynt: Transfer Nöbeti

Galatasaray yönetimi, takımdaki forvet bolluğuna rağmen Drogba'yı da alarak bir bomba daha patlattı. Drogba doğru bir transfer mi?

Maç öncesi Sneijder statta tur atarken, skorboardda 'Drogba ile anlaşma yapıldığı' yazılmış. Türkiye'nin en çok forveti olan takımına bir forvet daha alınıyor! Milli takımın iki forveti Galatasaray'da, İsveç Milli Takımı'nın santrforu Galatasaray'da, Çek Milli Takımı'nın santrforu Milan Baros kadroda bile yokken beşinci santrforu alıyorsun! Üstelik Galatasaray'ın stoperi yok, sol beki yok! Bu nasıl bir transfer politikasıdır, anlamanın imkanı yok. Galatasaray'da bir şeyler dönüyor. Kimsenin kimseden haberi yok!

Galatasaray'da nerede ihtiyaç fazlası var, nerede ihtiyaç var belli. Sen stoper sorununu çözmeden, sol bek sorununu çözmeden kalkıp bir de Drogba'yı niye alıyorsun!

Hani Galatasaray'ın o Rus ya da Azeri milyarderleri var ya öyle bir hovarda başkanı olur da keyfi için adam alır, tamam. Ya Galatasaray'ın eşek yüküyle borcu var. Drogba için bilmem ne bankasından 20 milyon dolar borç almış yeniden. Tam ayranı yok içmeye... Hakikaten inanamıyorum!..

Afrika Kupası'nda kaç dakika oynamış? İnanılır gibi değil. Bankada milyonların olur, harika da bir savunma kadron olur, 'Bir de Drogba'yı alayım, reklam yapayım' dersin, tamam... Ama senin Umut ve Burak gibi Türk Milli Takımı'nın iki santrforun varken, onları sıfıra sayıp, hangi ülkede oynadığı belli olmayan, milli takımında 10 dakika oynayan, 35 yaşında bir adamı 'Drogba' diye alıyorsan sen, bunun adı 'Hovardalık' bile değil!

Hincal benim gibi dusunuyor nekadarda sevmesem.. cok gereksiz ve yersiz.. Takim dengesini boza bilecek bi topcu.. umarim hoca toparlar takim yapar.. yoksa isimiz zor.. kendi bacagimiza kursun sikmis gibi oluruz..

Fil disi kupayi alirsa ta kacinda donuyorlar buraya dusunun.. bu adam form tutacak vs derken uzun bi sure alacak.. Burak yine oynar tek forvet Sneijderin onunde..

O çok bahsettiği Türk milli takımını işine geldi mi yerden yere vurmasını biliyor Hıncal efendi. Ayrıca Drogba Galatasarayın ihtiyacı olan oyunudur lüks değildir. Senin takımında sırtı dönük top alabilen bir tek elmander varken hala Drogba ya nasıl burun kiviriyorsun çok merak ediyorum. Yahu bu takım geçen sene ikinci yarıda Necati sayesinde nasıl top oynadı bir hatırla.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ynt: Transfer Nöbeti

drogbanin eski klubu bir aciklama yapmis drogba hala bizim futbolcumuz falan diye, tum kanitlari fifaya gostericez falan demisler.

3 ay parasını odememisler o yuzden bir sıkıntı olmaz merak etmeyin en fazla bu lisans işi 10 Şubat civarına sarkar o kadar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

O değil de şikeciler Atletico Madrid'den Emre'yi para verip alırlarsa, Arda'nın bonservis taksidini de onlar ödemiş olacak. Adamlar her platformda bize çalışıyor, siz dalga geçiyorsunuz :asd:

Ya renktaş bizim neden hiç ortamız yok? Ya vezir yapıyoruz ya rezil... Umut'un o çıkarken ki halinden başka ne yanlışını gördük ki? Adam az süre bulmasına rağmen Galatasarayın en skorer oyuncusu. Extra olarak, adam oyundan çıktığı için üzülüyor, oynamak istiyor. Yattığı yerden para alan Baros'a neden kızmıyoruz da Umut'a kızıyoruz anlamadım ki.

Hepimiz insanız hepimiz hatalar yaparız. Yaptık, yapıyoruz, yapıcaz da. Onlar da insan, onlar da yaptılar,yapıyorlar, yapacaklar. Yeter ki oyundan çıkartırken suratları asılsın ve hataları o olsun.

Bence Elmanderin gönderilmesi doğru karar. Bilmiyorum kendini toparlayamadı, bilmiyorum başka şey. Elmander geçen seneki Elmander değil. Siyah ile beyaz kadar farklı geliyor bana. Top geldiği zaman eli ayağı dolaşıyor. Top tutamıyor, genelde şutlarının %70i etkisiz yada dışarda. Yabancı sorunumuz var, Burak ve Umut ikisi de formda oyuncular. Ayrıca tek forvetle oynama şansımız da var. Elmander forma yüzü göremez. Amrabat şüpheli.

Çok doğru söylüyorsun ama elmander gibi oyuncuları sadece performansıyla değerlendirmemeliyiz. orada bulunmaları bile takıma bir şeyler kadar, yaşantısıyla, davranışlarıyla arkadaşlarına örnek olur. umut için de yerden yere vurmadım hatta sneijdere şöyle yaptı falan diyenlere de karşı çıktım. şüphelerimi belirttim sadece. eğer küsecek olursa o zaman hiç performans alamayız umuttan. elmander şu haliyle bile ondan yararlı olabilir onu demek istedim. elimizde durmalı bence.

BenceYanlis dusunuyorsun...

Neden, Cunki bizim defansda sorun yok, hatta bu seneki defan hatti gecen senelere gore cok daha iyi. bizim forvet hattimiz tam anlamiyla berbat. Top tutan bir tane adam yok. Hangi forvete top gelse top kaybi. hic ileride topu tutan adamlarimiz yok. Gecen sene bunu Biraz olsun Necati yapiyordu, bu sene oda yok. Sanirim Fatih terim Umutun sezon basindaki performasina guvenerek onu gonderdi, yoksa kesinlikle gondermezdi. Burak bir nevi Killer. yani zaten topu tutamiyor. firsatci, geldigi zaman atiyor, Elmander bu sene formsuz, umut formsuz ve asiri derecede top kaybediyor. Bundan dolayi orta saha zorlaniyor ve performanslarina da yansiyor. Ondan dolayi Melo ve Selcuk gecen sene yaptiklarini yapamiyorlar. Gecen sene ikisi 20 fazla gol asist yapti. bu sene ne oldu... bos... cunki forvet-orta saha da kopukluk var. tam ataga gececegiz diyoruz ileride top kaybi... hobaaa tekrar defan et felan diyene kadar kontra ataktan goller yiyoruz. Defansda zor durumda kaliyor. Bence forvet-orta saha problemi vardi. Hem creatif hem top tutan forvet oyuncumuz yoktu. Kreatif oyuncu olarak Sneijder (ara pas felan) ve top tutan bir forvetimiz oldu... Elmander seneye buyuk ihtimal gidecektir. GS forvetleri Burak -Drogba olacak, umut yedek. Zaten bu hafta mactan alindiginda bundan sonra neler olacaginin farkindadir.. Malesef yeterli degil, ama iyi bir yedek. bukadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt