Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bahsettiğin gazete Milliyet ise her şeyi yaparlar. Başkan hangi biriyle uğraşacak hangi birini yalanlayacak. Ayrıca yalanlama yaptıkça adamların haber dedikleri uydurma şeyler daha çok gündem olacak. Bu zamana kadar başkanın,oyuncularımızın ağzından çok şey yazıldı ama yalan ve uydurma olduğu halde hepsine yalanlama gelmedi.

Renktaş başkan nasıl yalanlamaz demedim, nasıl yedirmez bu röportajı dedim. Bu kesinlikle bir itibarsızlaştırma hareketi. Ve bunun karşılığı o röportaj kağıdını o kişiye susuz yutturmak. Zilliyet farklı, Doğan Haber Ajansı farklı.

Aksam El Clasico

çin yemegi yenmez hocam..

ye turk yemeklerini misssss

yahu yilda belki 2-3 kere cin yemegi yigiyoruz . cin yemeklerin her türü yenilmez tabiki ama makarnali tarz bir yemekleri var o cok güzel etli metli. Türk yemekleri tabiki cok ayri onu hergün yiguyoruz zaten :)

Drogba bizde o konuda bir sıkıntı yokta CL'de oynaması sıkıntıya girer mi ?

Renktaş başkan nasıl yalanlamaz demedim, nasıl yedirmez bu röportajı dedim. Bu kesinlikle bir itibarsızlaştırma hareketi. Ve bunun karşılığı o röportaj kağıdını o kişiye susuz yutturmak. Zilliyet farklı, Doğan Haber Ajansı farklı.

Bizim camianın böyle bir tarzı yok maalesef. Hele ki liseli olan bir başkanın üslubu,tarzı çok farklı. Bahsi geçen röportaj Aziz Yıldırım veya Yıldırım Demirören için yapılmış olsaydı senin söylediğin şekilde tepki verirlerdi. Ama Galatasaray Başkanı bu tip tepkiler vermiyor. Belki de doğru olan bu bilemiyorum ama bence de bu tip itibarsızlaştırma çabalarına gereken sert tepkiyi göstermek gerekiyor. Eğer bir gün Adnan Öztürk başkan olursa bu tip salvolar, sert demeçler görebiliriz. :)

o diilde emre için şu yazılandan sonra bir daha antuya bakmamaya karar verdim adamların kafası normal diil.. bide duman altıydı ne takılıyorlarsa artık :D

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

:sgr::sgr::sgr::sgr::sgr::sgr:

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
underdog - 30.01.2013 10:03[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Tartışmasız bu senenin en iyi transferi.

:sgr::sgr::sgr::sgr::sgr::sgr::sgr::sgr:

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
OLAJUWON - 30.01.2013 10:33[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

işte şimdi bittin sen cincon

:sgr::sgr::sgr::sgr::sgr::sgr::sgr:

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]1907_revolution_FB - 30.01.2013 11:52[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

snejderdan 2 kat degerli bir oyuncu..

:sgr::sgr::sgr::sgr::sgr::sgr::sgr:

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]-sB- - 30.01.2013 02:19[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

:sgr::sgr::sgr::sgr:

messi gelse bu kadar sevinmezdim lütfen ya

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]dothraki - 30.01.2013 08:28[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

:sgr::sgr::sgr::sgr::sgr:

emre belhandaoğlu mu oldu şimdi ? (bunu da bana biri açıklayabilirse)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

kafanız hayırlı olsun diim ne diim, yalnız hanginizinki en kıyak onu çözemedim..

bi kendinize gelin:msg:

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[h=5]Fenerbahçe Andre Santos, Ziegler ve Webo için düğmeye bastı.

Ntv Spor[/h]

oynarmiki Serdar?

+

su Amrabata verdigimiz bonservis yerine oraya.. Belhanda gibi bi adam alsaydik nasil olurdu? dun video'ya baktim adam bide taklaci..

bunlar kesin alamaz onu, keske o kadar bonservisi Amrabata vermeseydik diyorum her defasinda..

İlk maçta 11'de başlayıp ikinci maçta sonradan girdi. Oynar mı oynamaz mı şu an için kestirmek çok güç be Oktay. Bir yandan oynasın hem maç temposunu bulsun hem de biz yeni transferimizi güzelce seyredelim istiyorum. Bir yandan da Allah muhafaza sakatlanırsa diye korkuyorum. :) Amrabat konusunda ise Fatih Terim'in özel isteği doğrultusunda hareket edilmesi sebebiyle 8 Milyon gibi çok fazla bir para verdik. Yoksa ne Amrabat en azından şu an için o parayı eder ne de bizim yönetim o parayı teklif ederdi.

Engin form tutsun Emre'ye de haddini bildirir merak etmeyin.Beşiktaş maçında eskiye döner gibiydi.

real-barca maçını hangi kanal vercek ya ? ntvspor'un yayın akışında göremedim sanki ?

ORTA SAHALARA BAK BEE ; EMRE BELÖZOGLU,RAUL MEİRELES,BELHENDA,MEHMET TOPAL,C.BARONİ,SELÇUK ŞAHİN,SALİH UÇAN.. ♥ ♥ hepiniz adamsını

Biri faceden böyle yazmış birisi ona O selçuk'un İnan değil şahin olduğunu anlatsın Selçık'u bile adamdan sayıyolar

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Sneijder ile o problemi cozerdik diye dusunuyordum iste, hayirlisi.. benim tek korkum takim olgusunun kaybolmasi endiselendiriyor.. gerisi umrumda degil.. bide tabiki alternatifin olmayisi.. yaklasik 6 aydir top oynamayan, sakatliktan donecek olan BIG CHiefimiz.. bide Gokhan Zan..

oktay diyosunki dany ile riera sakatlansa ortada kaliriz,peki burakla elmandere bisey olsa napacaz? umutlami goturecez ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt