Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 22.324
- 7.659
- 1.623
Cevap: Transfer Nöbeti
Başkan 1'de programa çıkıyordu ne oldu o iş
Başkan 1'de programa çıkıyordu ne oldu o iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler nazar değmesin takımımız gerçekten süper yolda ilerliyor, nerden mi anlıyorum? Fenerliler, hep bir ağızdan bize havlamaya başladılar mı bilin ki en doğru yoldayız![]()
Mehmet Simsek @memetsimsek
Klüplerden vergi alıyoruz! Vergi affı gündemde değil... @ekremficici@lubeayar
Lube Ayar @lubeayar
sayın bakan @memetsimsek cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.. vergi affının gündemde olmaması çok güzel.. peki 'tahsilat' ne zaman?)
Ezeli rekabette rakibini yenmek tabiki çok önemli ama benim için önemli olan kazanılan başarı, dünya çapında itibar ve kupadır. O yüzden bazı dönemlerde rakibine karşı üstünlük sağlamayabilirsin bu çok normaldir. Şimdi ne oldu peki, Terim geldiğinden beri adamlarla oynadığımız her maç resmen ezdik geçtik. Şimdi ne oldu o zaman psikolojik üstünlük kimdeydi ve şimdi kime geçti:confused:
Futbolda psikolojik üstünlük diye bir şey yoktur, gerçek olan tek şey Müzede duranlardır.
Mehmet Simsek @memetsimsek
Lube Ayar @lubeayar
sayın bakan @memetsimsek cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.. vergi affının gündemde olmaması çok güzel.. peki 'tahsilat' ne zaman?)
Günaydın arkadaşlar ...
Noldu Pepe geliyomu![]()
bu da cevap verdi diye şımarmış. buna noluyor sana mı hesap verecek tahsilat ne zamanmış? bu kadar boş işlerle uğraşan insanlar da varmış.
lube anani bacini sulaleni s.... onun bun evladi e5 te bile bes para etmez kari kiligina bürünmüs yaratikMehmet Simsek @memetsimsek
Lube Ayar @lubeayar
Müzede duranlar kısmına katılmakla birlikte futbolda psikolojik faktörün çok önemli ve olduğunu düşünüyorum bende.
emenıke gelırse forvet te sow ne olacak onu anlamadım aykut tek forvet oynatıyor takımı