Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler nazar değmesin takımımız gerçekten süper yolda ilerliyor, nerden mi anlıyorum? Fenerliler, hep bir ağızdan bize havlamaya başladılar mı bilin ki en doğru yoldayız:asd:

Geçmişte biz yapardık bu tür transferleri diyorlar sürekli..

Yok abi siz geçmişte bu tip oyuncuları alamadınız 'B' kalitedeki adamları aldınız..

Biz Dünya'nın en iyi 1o oyuncusundan 2'sini aldık.

Ya bu sayfada fenevlilerin sinir bozucu kelime israfları paylaşılmasın lütfen. Valla midem kalktı kusucam.

Ligde son 46 haftanın 44 ünde liderlik koltuğunda Galatasaray varmış.

Mehmet Simsek ‏@memetsimsek

Klüplerden vergi alıyoruz! Vergi affı gündemde değil... @ekremficici@lubeayar

Lube Ayar
‏@lubeayar

sayın bakan @memetsimsek cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.. vergi affının gündemde olmaması çok güzel.. peki 'tahsilat' ne zaman? :))

bu da cevap verdi diye şımarmış. buna noluyor sana mı hesap verecek tahsilat ne zamanmış? bu kadar boş işlerle uğraşan insanlar da varmış.

Ezeli rekabette rakibini yenmek tabiki çok önemli ama benim için önemli olan kazanılan başarı, dünya çapında itibar ve kupadır. O yüzden bazı dönemlerde rakibine karşı üstünlük sağlamayabilirsin bu çok normaldir. Şimdi ne oldu peki, Terim geldiğinden beri adamlarla oynadığımız her maç resmen ezdik geçtik. Şimdi ne oldu o zaman psikolojik üstünlük kimdeydi ve şimdi kime geçti:confused:

Futbolda psikolojik üstünlük diye bir şey yoktur, gerçek olan tek şey Müzede duranlardır.

Müzede duranlar kısmına katılmakla birlikte futbolda psikolojik faktörün çok önemli ve olduğunu düşünüyorum bende.

[video]https://www.izlesene.com/video/sneijder-esprisi-yapan-liselinin-hazin-sonu/6829125/?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campa ign=player_logo[/video]

Ahahaa çok güldüm:trollface:

Atletico Madrid forması giyen Emre Belözoğlu'nun transferinde sona yaklaşan Fenerbahçe oynatamadan Spartak Moskova'ya sattığı Emanuel Emenike için de girişimlerini sürdürüyor.

Totemspor.com'un haberine göre Nijeryalı futbolcunun menajeri Erdem Konyar Fenerbahçe’nin Rus ekibiyle temasta olduğunu belirterek, “Spartak Moskova ile her an temastayım. Fenerbahçe’nin Emenike konusunda temasları sürüyor. Gün içerisinde ilginç gelişmeler olabilir. Ancak şu saate kadar bir anlaşma olmadı. Olduğunda bu transferi sonlandırmak için Rusya’ya gidebilirim” ifadelerini kullandı.

Emre-Emenike/Webo-Belhanda ve Santos/Ziegler ile transferi kapatmayı ve sözde misilleme yapmayı planlıyorlar.

Akıllı olursak, takım olursak kapatamazlar o farkı.

emenıke gelırse forvet te sow ne olacak onu anlamadım aykut tek forvet oynatıyor takımı

[video=youtube;CXJnyX1dNzY]https://www.youtube.com/watch?v=CXJnyX1dNzY[/video]

emenıke gelırse forvet te sow ne olacak onu anlamadım aykut tek forvet oynatıyor takımı

Emenike'yi sol açık oynatır.Niang'ı da öyle yapıyordu ya.

------------------Volkan------------------------

-Gökhan----Yobo---------Bekir------Hasan-------

----------Emre-------------Meireles--------------

-Topuz/Kuyt--------Belhanda---------Emenike-----

-------------------Sow---------------------------

yapmayı düşünüyor olabilirler.Ofansif açıdan çok sağlam kadro.Defans leş ama Türkiye Ligi'nde durdurması zor olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt