Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Seneye kesinlikle yerli stoper ve yerli sol bek lazım

5 yabancıya iniyor çünkü garanti , Eboue , Muslera , Drogba , Sneijder , +1X Oyuncu olabilir .

Ya iyi bir kaleci lazım ya da buna mecburuz.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Gökhan İnler, Ömer Toprak, Atila Turan

Cevap: Transfer Nöbeti

5 yabanci'ya filan dusmez

zaten ozamana kadar bu federasyon istifa eder

Zannetmiyorum zaten bu federasyonu hükümet getirdi kendi getirdiği federasyonu indirtmezler..

Hatırlayın federasyon seçimlerini şike yapan fenerbahçeyi küme düşüreceğini açıklayan adayların hepsi 1 gün öncesinden çekildiler ve Demirörene kaldı koltuk.

631888_Sisaket_FC.jpg

bu kadroyla ligde cidi cidi rakip ola bilirler saka maka bi yana. Bu akil kocamalda varmi ama o ayri konu

emre meireles orta sahası ne kadar başarılır olur bilmem. ama sorunlar çıkar yine gerek aykutla gerek azizle.

Re: Transfer Nöbeti

631888_Sisaket_FC.jpg

bu kadroyla ligde cidi cidi rakip ola bilirler saka maka bi yana. Bu akil kocamalda varmi ama o ayri konu

7 yabanci yapmışsın kardeşim , oradan cikar stochu veya weboyu bizdeki Drogba ve Sneijder'e mi rakip bunlar ? :cool:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Hollanda'nın Sport 1 kanalı sadece bizim maçları canlı olarak yayınlamak için Ligtv'ye başvurmuş. Ligtv çok para istemiş ve olmamış o iş.

Böyle bir şey var mı?

Evet ben Ftw'den duydum. Hatta Hollanda'da bir programda konuşulmuş biz nasıl maçları izleyeceğiz, türk kahvelerine mi gideceğiz falan demişler.

drogba%20shrugs%20off%20defender.gif

servete bunu denediğiniğ düşünsenize :yenieek:

631888_Sisaket_FC.jpg

o sol bekle o stoperle hayatta olmaz. stoch da oldukca vasat bir adam, meireles-emre orta sahasi cok yumusak kalir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt