Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alex gelirse şampiyonluk için bile zorlayabilirler. :)

allahınızı sverseniz şu şikecilerin yaptığı anadolu takımı seviyesindeki transferlere mantıklı demeyin. emre geçen sene de vardı ne oldu, webo sow kadar iyi mi ne faydası dokunacak. boş beleş sırf transfer olsun diye yapılan transferler.

BB3E2r2CYAAC3G2.jpg

Yeni imaja bakın :o

Ne demek istemiş Ftw ben anlamadım bir transfer daha mı olacak demeye getiriyor ?

Fenerbahçe'nin yaptığı aslında bu sezonu kurtarmak. Zaten bu sezon biz şampiyon olursak bu ağır bir darbe olacak onlara. Lig için de en mantıklı transferleri yapıyorlar. Webo, Emre ve sağlam bir sol bek almaya çalışıyorlar. Bence gayet mantıklı ve başarısız bir transfer dönemi geçirmiyorlar(geç kalışları hariç).

Bunlarin tek amaci sampiyonlar ligine kalmak.. Sampiyonluk icin olursa tabiki hayir demezler ama onlarda biliyorlar ki Sampiyonlar ligi geliri bunlara bir mecburiyet..

2 yildir giremiyorlar nerden baksan 40 milyondan oldular.

Re: Transfer Nöbeti

Seneye kesinlikle yerli stoper ve yerli sol bek lazım

5 yabancıya iniyor çünkü garanti , Eboue , Muslera , Drogba , Sneijder , +1X Oyuncu olabilir .

Ya iyi bir kaleci lazım ya da buna mecburuz.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Emre takim motiavsyon icin yapilmis transfer sadece galiba. Webo ama begendim oyuncu türkiye liginde az cok is yapar. Sowun yedegi olarak sadece alindiysa yazik weboya . cift forvet systemine dönecekse bu aykut cidiye almak gerekiyor bunlari

Transfer Nöbeti

Fenerbahçe'nin yaptığı aslında bu sezonu kurtarmak. Zaten bu sezon biz şampiyon olursak bu ağır bir darbe olacak onlara. Lig için de en mantıklı transferleri yapıyorlar. Webo, Emre ve sağlam bir sol bek almaya çalışıyorlar. Bence gayet mantıklı ve başarısız bir transfer dönemi geçirmiyorlar(geç kalışları hariç).

Katılıyorum, ama ok yaydan çıktı. Sneijder ve Drogba transferleriyle ligden dışarı taşan kadro kalitemiz, İBB ile Fenerbahçe arasında ne kadar fark varsa, bizim de fener ile aramızdaki o kadar büyük hale getirdi. Fener'in aynı pozisyonda iyi birkaç oyuncusu var ama esas eksikleri tamamlanmadı.

En büyük şanssızlıkları da Drogba ve Sneijder'in takıma rahat rahat adapte olabilecekleri 33. Haftada bizi misafir edecek olmalar

Eyyamcı basının yazdıklarına bakmayın, istatistiklere bakın. Terim'in karnesi, 17 derbi, 1 yenilgi.

Kadıköy'de son 5 maç berabere bitti... Artık bunlara bir de orada koyup Azize'yi zebani kardeşleriyle yerin dibine gömme zamanı geldi!

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Seneye kesinlikle yerli stoper ve yerli sol bek lazım

5 yabancıya iniyor çünkü garanti , Eboue , Muslera , Drogba , Sneijder , +1X Oyuncu olabilir .

Ya iyi bir kaleci lazım ya da buna mecburuz.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ya 5 yabanci nedir ya ? Kafayi yediler :mad:

Moraller bozuldu anasini satim bu enayiler yüzünden :42::ka10:

Ne demek istemiş Ftw ben anlamadım bir transfer daha mı olacak demeye getiriyor ?

"Gelmezz" demesi totem baabında yaptığı bir şey.Sneijdeer ve Drogba transferlerinde gördük bunu.Demek istediği şu anda görüştüğümüz biri var,ama daha durum netlik kazanmamış.Eğer o isimle sonuca yaklaşırsak,yine "Gelmezz" tepkisi vereceğim diyor,yani anlaştık geliyor anlamında.

Tahminim ;

Colin Kazım ------------ ) BURSASPOR

Serdar Aziz -------------) GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt