Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Webo çok akilli bir Transfer bence..

Webo fena bir oyuncu degil ama problemleri olan bir bölgeye bir oyuncu almiyorlar...

Acikcasi oyun kurucu ve kanatlarda problemleri var fenerin ki ellerinde Stoch ve Kuyt gibi oyunculardan faydalanamiyorlarsa... bir düsünmek lazim ve ibre direk teknik direktörü gósteriyor..

Aykut o takimda kaldigi sürec istedigin kadar oyuncu getir bu takimi toparliyamaz...

Beyler lütfen Fener vizyon transferi yapıyor bizim gibi 30+ oyunculara para vermiyor şu yaptıkları müthiş hamlelere bakar mısınız :D Ne oldu acaba Salih Beykan süperstarlarına.

Arsenal.

drogba%20shrugs%20off%20defender.gif

Bekir görmesin bunu, Linsan'sini yirtar :lol:

gençler kim bu "GELMEZ", herkes bişey biliyo söylemiyo gibi geliyor bana :)

Weboya kimse bok atmıyorki burda ben fenerlilern ve medyanın şakşakçılığına uyuz olurum webo iyi topçu Eminönülü Henride daha fazla katkı sağlar orası aryrı ama Drogbaya yaşı diyip bu paraları nasıl ödeyecek diyenler 31 yaşındaki vasat üstü bir topçuya Drogbaya verdiğimizden 2 2.5 daha az vererek aldılar ve buna sevinip bize bok atıyorlar bakıngörün medyada ligini tanıyor 3 e çok iyi transfer diyecek yıllığını hesaba katmayacak ben en çok buna sinir oluyorum.

adım gibi eminim webo nüfusa geç yazılmıştır. o adam en az 33-34 gösteriyor. bizim drogba daha genç gösteriyor :)

Bizim bu saatten sonra transfer yapma olasılığımız %1 fazla değildir.

şerefsiz ya

tw ‏@FtwGS Ben bugunlerde pek Twitter'da olamicam islerim yogun 2.asamaya gecince soylerim kim GELMEZZZ diye :)

Abi yapmayın Drogbayla karşılaştırmayın kimseyi. Webo iyi adam ama Sow'dan iyi değil yedek transfer ettiler işte hem o paraya yedek alıosun bari iyi bi genç getir araştırıp

Fenerbahçe'nin yaptığı aslında bu sezonu kurtarmak. Zaten bu sezon biz şampiyon olursak bu ağır bir darbe olacak onlara. Lig için de en mantıklı transferleri yapıyorlar. Webo, Emre ve sağlam bir sol bek almaya çalışıyorlar. Bence gayet mantıklı ve başarısız bir transfer dönemi geçirmiyorlar(geç kalışları hariç).

beyler geçenlerde bi görüntü vardı drogbayı durdurmak için ceza sahası sol çizgisine gelen bi kırmızılı defans var dağılıp gidiyo..geçenlerde bi arkadaş yüklemişti bu foruma.. bulamıyorum acaba hangi takıma karşı liver mi m. united mi idi? nasıl bulabilirim o görüntüyü

Arsenaldi rakip takım sanırım

Irmak Kazuk ‏@irmakkkazuk

Arkadaslar GS transferi kapatti. FT transfer talebi olmadiginj yonetime iletti. Baros konusuna gelince Cek futbolcu sozlesmesinin sonuna++

Ftw cevap olarak:

Ftw ‏@FtwGS

@irmakkkazuk Drogba transferinde yaptigim icin simdide yapmak zorundayim :))))))))))))))))))))))))) GELMEZZZ

Arkadaşlar medyada çıkan Galatasaray aleyhine haberler, Emre'nin gelişi vs bunların hepsi Azize'nin telefon görüşmelerinde yaptığı net olarak ispat edilen eyyamların devamı.

Adamın başarı planı, sürekli ortalığı gererek, her türlü ayak oyunuyla bir terör havası oluşturmak, Galatasaraylılarla Fenerbahçelileri birbirine düşman etmek ve bu ortamdan kan emmek.

Bizim bu pisliğe karşı yapmamız gereken, havlamalarını kaale bile almadan, ufkumuza bakmak. Ufkumuz çok açık inşallah ve o ufukta Azize'nin gölgesi bile yok.

Zaten oyle yapiyoruz :) Bizim cok klas ve guclu bir baskan ve yonetimimiz var. Zaten baskanimiza guvenim sonsuz. Bana gore, Turk futbol tarihinin en profesyonel ve en buyuk/gelecege yonelik vizyonu olan baskan.

Bize hic birsey yapamazlar.

Baskan bence alt yapi icin de cok guzel bir proje hazirliyor.

Hersey daha da guzel olacak ve bizi guzel gunler bekliyor :ayatollah:

SON DAKİKA!!!

çok önemli bir duyum fenevbahçe müthir bir planı uygulamaya koyuldu GALATASARAY'ımızın transferlerini gölgede bırakmak isteyen fenev önce şeytan rıdvan ile sözleşme imzalayarak altyapıdan(ntvspor=fenev altyapısı) geri çağıracak telegolden ziya şengül ile anlaşmanın yollarını arayan fenev küçük prüzlerin kaldığı ve oktay derelioğlu eto bitmiş diyerek fenevlilerin gönlünde taht kurmuş bir ismi eğer oktay bitmiş der ise anlaşmaya yakın olduğu

borsaya bildiri[SIZE=2]ldi HAYIRLI OLSUN..
[/SIZE]:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt