Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler neden dalga geciyorsunuz Webo ile ... Adam super ligde gayet guzel isler yapti . Her transferi Drogba veya Snijder ile karsilastirmak dogru degil bence . Herkes eksik yerlerini bir sekilde gideriyor . Futbolda isim kadar uyum da onemli ....

Webo kötü demiyoruz, ama Drogba kadar uyum sagliyabilirmi ? Belki Drogba'dan daha cok gol atabilir onu bilmem, ama bi Teknik acidan kiyasla. yapamazsin bile.

Drogba'daki teknik kimde var arkadas ? Adam Santrafor kanat oyuncusu gibi calim atiyor, fizik gücü iyi.

Yani Drogba bu Villa,Torres,Higuain denilen Mega Star'lar'dan daha iyi benim gözümde, bu adam Türkiye'ye geldi diye hemen kücümsemeye gerek yok.

aykutun webo ile sowun takasını istedigi söyleniyor doğru mu acba:troll:

beyler drogbayı durdurmak için ceza sahası sol çizgisine gelen bi kırmızılı defans var dağılıp gidiyo..geçenlerde bi arkadaş yüklemişti bu foruma.. bulamıyorum acaba hangi takıma karşı liver mi m. united mi idi? nasıl bulabilirim o görüntüyü

weboya 3m€ oyuncuya nerden baksan 2m€

ee sonra napıcan satıcan mı bunu yooo biz drogbayı alınca owwowwowowo

37 dk önce, gelmezzzzzzzzzzzzz demis ftw, yoksa yine bi transfer mi var?

hani baskan transferi kapattik demisti?

Transfer Nöbeti

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Coman - 30.01.2013 15:08[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

MALLORCA > IBB 750.00

IBB > FB 3 MILYON

Biraz kazık?

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[/TR]

[/TABLE]

:asd:

Kardesim antudan alinti desene :d

AslOlanGalatasaray'dir

SON DAKIKA| Fenerbahce, Van Hooijdonk ve Appiah'i geri getirmek icin calismalara basladi.

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

webo sowun bi alt modeli bana göre ikisi aynı anda oynatırmı aykut bence oynatmaz bakalım ama tr standartlarına göre fena adam değil ellerinde ondan iyisi vardı zaten

Ftw ‏@FtwGS

Ben bugunlerde pek Twitter'da olamicam islerim yogun 2.asamaya gecince soylerim kim GELMEZZZ diye :)

nedense webo'yu iyice yabana atmış bazılarımız

geçen sezonun ilk maçında

webo> elmander+baroş diye yazanlar neredeler acaba...

webo top tutar ve pozisyon hazırlar... golcü değildir ama bu meziyetleri vardır...

formda olan semihi aykut kocaman(gelmiş gecmiş en iyi ezeli teknik adam :P inşallah hep kalır) harcayacak webo formda kalması için sürekli oynaması gerekiyor ama fenevde tek forvette sow oynayacak bence semih webo dan daha iyi hırslı hiç bir zaman küsmez webo(32-33 yaşlarında bir futbolcu)

Webo vasat bir futbolcudur uyum sağlarsa belirli düzeyde katkı verir ama hiç bir zaman tek başına maç ya da kupa kazandıracak bir oyuncu değildir bu kadar.

sow ile kıyaslanacak bi futbolcu değil. olsa olsa semih seviyesinde bi katkı verir.

Weboya kimse bok atmıyorki burda ben fenerlilern ve medyanın şakşakçılığına uyuz olurum webo iyi topçu Eminönülü Henride daha fazla katkı sağlar orası aryrı ama Drogbaya yaşı diyip bu paraları nasıl ödeyecek diyenler 31 yaşındaki vasat üstü bir topçuya Drogbaya verdiğimizden 2 2.5 daha az vererek aldılar ve buna sevinip bize bok atıyorlar bakıngörün medyada ligini tanıyor 3 e çok iyi transfer diyecek yıllığını hesaba katmayacak ben en çok buna sinir oluyorum.

beyler geçenlerde bi görüntü vardı drogbayı durdurmak için ceza sahası sol çizgisine gelen bi kırmızılı defans var dağılıp gidiyo..geçenlerde bi arkadaş yüklemişti bu foruma.. bulamıyorum acaba hangi takıma karşı liver mi m. united mi idi? nasıl bulabilirim o görüntüyü

Selam gençler.... Neler oluyor? Gelmezz denilen kim yine? :D

Transfer Nöbeti

Arkadaşlar medyada çıkan Galatasaray aleyhine haberler, Emre'nin gelişi vs bunların hepsi Azize'nin telefon görüşmelerinde yaptığı net olarak ispat edilen eyyamların devamı.

Adamın başarı planı, sürekli ortalığı gererek, her türlü ayak oyunuyla bir terör havası oluşturmak, Galatasaraylılarla Fenerbahçelileri birbirine düşman etmek ve bu ortamdan kan emmek.

Bizim bu pisliğe karşı yapmamız gereken, havlamalarını kaale bile almadan, ufkumuza bakmak. Ufkumuz çok açık inşallah ve o ufukta Azize'nin gölgesi bile yok.

beyler geçenlerde bi görüntü vardı drogbayı durdurmak için ceza sahası sol çizgisine gelen bi kırmızılı defans var dağılıp gidiyo..geçenlerde bi arkadaş yüklemişti bu foruma.. bulamıyorum acaba hangi takıma karşı liver mi m. united mi idi? nasıl bulabilirim o görüntüyü

Arsenal.

drogba%20shrugs%20off%20defender.gif

Yahu adamlar Emre Belözoğlu'nu gönderip 6 ay sonra geri alıyorlar biz hala Sneijder'le Drogba'yla uğraşıyoruz. Yarından yezi yok Mustafa Sarp'ı takımda görmezsem isyan ederim. Yönetim İstifa :mad::mad::mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt