Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

drgoba bitikmiş, sowa değişmezmiş :) bu antu harbi kafası güzellerle dolu 33. hafta gösterecek size bitiği rahat olun :D

yurtdisinda yasayan biri olarak son birkac gunde etrafimdaki italyna,ispanyol,isvicreli arkadaslarin yaklasimindan sunu acikca anladimki drogba transferi sneijderden daha fazla ses getirdi ve daha fazla önemli olarak görülüyo,drogba la bu borumu karsisindaki takimi s.....atar

Nedeni Drogbanı avrupaya dönmesi olay oldu taraflı tarafsız herkes sevindi sırf konsl oyunlarına girdiği için bile sevinen azımsanmayacak sayıda insan var :asd:

Beyler Drogba'ya bu kadar sartlanmisken gelmezse ÖLÜRÜM!! :sad007:

Ins. pürüz cikmaz...bi ân önce giysin artik formamizi!!

fenerde para muslukları kesilmiş..

Bu arada 3 Temmuz'dan sonra fenerbahçenin stadına gelen seyirci sayısı çok ciddi oranda azalmış ortalama olarak bunun da etkisi var sanırım :D

drgoba bitikmiş, sowa değişmezmiş :) bu antu harbi kafası güzellerle dolu 33. hafta gösterecek size bitiği rahat olun :D

Drogba'dan iyi olan 3 Forvet vardir benim gözümde. Messi-Ronaldo-Falcao.

Fener'liler zirlasin bosver, adam Mega-Star oldugu icin bu angut'lar bu Transfere fazla inanmak istemiyor.

Kim olursa olsun her transferin tutmama riski vardır

adam ülkeye alışamaz, yemeklerine alışamaz, havasına alışamaz

mesela yanlış hatırlamıyorsam Tevez Manchester'da geçirdiği 4 sene sonu hala havasına alışamamıştı

ve bir röportajında burada devamlı yağmur var Ben Arjantin'liyim güneşi özledim demişti

adam ciddi ciddi bu yüzden ayrılmayı düşünüyordu

kısacası sahaya çıkmadan vereceği katkıyı görmeden transferler için konuşmak erken derim

ama İnşaAllah Drogba ve Sneijder bize büyük güç katıp şampiyonluklarda ve büyük başarılarda pay sahibi olurlar...

Beyler Drogba'ya bu kadar sartlanmisken gelmezse ÖLÜRÜM!! :sad007:

Ins. pürüz cikmaz...bi ân önce giysin artik formamizi!!

Yaw geldi bile rahat ol renktaş, hem menajeri açıklama yaptı hemde başkan konuştu en geç 12 şubat'ta burada diye..Medyanın taraftarı huzursuz etme çabaları bunlar,sen takılma onlara..

fenerde para muslukları kesilmiş..

Bu arada 3 Temmuz'dan sonra fenerbahçenin stadına gelen seyirci sayısı çok ciddi oranda azalmış ortalama olarak bunun da etkisi var sanırım :D

Fenev bu sene sampıyon olamayıp sam lıgınede gıdemezse ki zira yargıtay da onay verırse ben hep soyluyorum fenev besıktasdan daha beter olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt