Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba'dan iyi olan 3 Forvet vardir benim gözümde. Messi-Ronaldo-Falcao.

Fener'liler zirlasin bosver, adam Mega-Star oldugu icin bu angut'lar bu Transfere fazla inanmak istemiyor.

Valla benim gözümde su ân profesyonel futbolcular arasinda en büyük golcü ve santrfor Drogba'dir.

Simdi ona atip tutan ezik medyasi, ilk ciktigi macta 3-5 tane atinca görecekler Drogba'yi.

yargıtay onay verirse düşecek mi bunlar ne olacak ozaman?

yahu sezon basında beledıye besıktas 8,5 cekmedı mı webo ıcın feneve nasıl 3 e verıyorlar ?

Nedeni Drogbanı avrupaya dönmesi olay oldu taraflı tarafsız herkes sevindi sırf konsl oyunlarına girdiği için bile sevinen azımsanmayacak sayıda insan var :asd:
valla kaan nedeni $u,bizim cogu taraftarimiz su an idrak edemiyo nasil bir efsane aldigimizi.adam bugun bile ronaldolarla,ibrahimoviclerle (bana gore drogba hala ibradan daha iyi) yan yana sayilan bir efsane,biz hala dengelerden parasindan falan bahsedelim.taraftarimizada vizyon gerekiyor ben bunu acikca anladim bu transfer doneminde

Yanliz fener cok iyi is basarmis Webo yu almak ile. Webo nun pesinde baska takimlar da vardi...Levante, Pescara gibi dev takimlar

valla kaan nedeni $u,bizim cogu taraftarimiz su an idrak edemiyo nasil bir efsane aldigimizi.adam bugun bile ronaldolarla,ibrahimoviclerle (bana gore drogba hala ibradan daha iyi) yan yana sayilan bir efsane,biz hala dengelerden parasindan falan bahsedelim.taraftarimizada vizyon gerekiyor ben bunu acikca anladim bu transfer doneminde

:ayatollah::yenieek::yuppi:

Rahat olun beyler. Onlar dünya yıldızları Emre-Webo-Ziegler gibi isimlerin peşinde olabilir. Kadrolarında Bekir-HAK gibi büyük yıldızlar olabilir. Bizim de yüreğimiz var. Drogba da yeri gelir bir semih kadar oynar. Sneijder bir koşacağına 5 koşar Baroni kadar verim verir. Yeter ki inanalım bu gençlere.

fner ınsallah maclara cıft forvet baslar.Zaten gerı gelmeyen kuyt var orta sahalarıda topal harıc kı emre geldıyse o oynamıcayacak cok gel yer fener.Oyle defansıf ortasaha tarzı oyuncu yok onlarda

yargıtay onay verirse düşecek mi bunlar ne olacak ozaman?

Yargıtay onay verirse artık topun FIFA'ya ya da UEFA'ya geçmesi lazım dünyadaki diğer kulüplere hesap veremezler..

Büyük ihtimal TFF ve bazı siyasetçiler UEFA'yı ikna ettiler yargılama sürecinin bitmesini beklemeleri için..

İlk zamanlar yaptığımız açıklamayı hatırlıyormusunuz "Bu ateş üfleyerek sönmez".. Kısacası üflemeye çalışıyorlar şu an..

Rahat olun beyler. Onlar dünya yıldızları Emre-Webo-Ziegler gibi isimlerin peşinde olabilir. Kadrolarında Bekir-HAK gibi büyük yıldızlar olabilir. Bizim de yüreğimiz var. Drogba da yeri gelir bir semih kadar oynar. Sneijder bir koşacağına 5 koşar Baroni kadar verim verir. Yeter ki inanalım bu gençlere.

bekir faktörü beni korkutuyor :sad007:

Ne o Ezikbahce Anadolu topcusu Webo'yu mu almis.

Biz gittikce fenomen olurken, bunlar bjk'nin menemenine domates oluyorlar. Lesh kargalarindan lesh duruma düsecekler, demedi demeyin :asd:

bursa macını mutlak suratle almalıyız.Bursa macı besıktas dan daha onemlı bır mac her daım fenevın altına yatan bursa gene bıze dıs sokturmeye calısıcak.Bursa macını alırsak sampıyonuz.

Webo-Emre-Ziegler ücgeni ile psikolojik üstünlük kesinlikle fb'de dir renkdaslar. Kendimizi kandirmayalim :sad007:

{CARPILDI}

ya başıklarda hep fenerin yeni bombası diye.içerikte çıkan adamlar santos webo emre ziegler falan.bombalara gel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt