Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Emre'yi alirlar, valla kendisini hic lig'de görmek istemiyorum ama zaten fazla birsey yapamaz.

yağlarım eridi ohh miss emreye weboya muhtac olun siz..

Emre alındığına göre belhanda olmamış demiştik.doğru çıktı valla

Saçlarını turuncu - mavi ye boyayan bir kulüp başkanından futbolcu alamıyorlar :)

genelev kötü bir yer mi ülke ekonomisine katkısı bile var vergi ödüyorlar yani küfür etmedim bir şey yapmadım eğer kuşlar varsa onlara dokunur yoksa!!!!

Bahsettiğin kulüp ne olursa olsun rakibimiz olan bir futbol kulübü biz kendimize yakışanı yapalım

elma ile armutları karıştırmamak lazım

ayrıca bana kuş demediğini farz ediyorum

eğer gerçekten bir benzetme yapacaksan mahkeme kararı ile tescillenmiş şike damgasını kullan

FTW ve gladjer (sanırım doğru yazamadım) diye biri bişeyler yazmıştı tıwıtır da. FTW "gelmez" totemini yapıyordu gene, adamın twitleri gizli, yeni birşeyler yazdımı? Birini daha alacaksak bu kişi Taşçı diye geçiyor içimden. İzlemedim ama forumca beğenilen birisi. Yerli olmasıda mantıklı bir isim olduğunu gösteriyor.İnşallah alırız.

Re: Transfer Nöbeti

:D

ya beyler su bizim dany yi kayit olun tweete ayip oluyor galiba :D

Nounkeu Dany ‏@NounkeuD

The real Account... pic.twitter.com/ibxQ895F

Galatasaray.org'da açıklama yapılmıştı dostum 1-2 ay önce , Dany - Eboue -Burak -Selçuk - Hamit'in twitter hesapları yok . ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Trt gibi kimsenin izlemediği bir kanal çakallık yapıp rating peşinde.Trt diyorsa kesin yalandır.

Arkadaşlar trt'nin yarım saat önce son dakika flaş olarak verdiği haberde Belhanda kesin Fener'deydi.

Bir haber trt'de veriliyorse kesin olarak yalandır.

Devletin koskaca TRT'sini bu hale düşürenler utansın.:sad007:

FTW ve gladjer (sanırım doğru yazamadım) diye biri bişeyler yazmıştı tıwıtır da. FTW "gelmez" totemini yapıyordu gene, adamın twitleri gizli, yeni birşeyler yazdımı? Birini daha alacaksak bu kişi Taşçı diye geçiyor içimden. İzlemedim ama forumca beğenilen birisi. Yerli olmasıda mantıklı bir isim olduğunu gösteriyor.İnşallah alırız.

Pek begenmesemde hayir demiyecegim bir stoper. Burdaki alman arkadaslar da pek begenmez kendisini.

çarşıya çıktım belhanda eve geldim webo (oda noolcağı belli deil) hahahahaha :asd:

Bahsettiğin kulüp ne olursa olsun rakibimiz olan bir futbol kulübü biz kendimize yakışanı yapalım

elma ile armutları karıştırmamak lazım

ayrıca bana kuş demediğini farz ediyorum

benim için fenevbahçe takım ble değil Allah'In rumları hiç sevmem fenev klubunu alınıyorsan dokunuyorsa sikayet edersin RENKDAŞIM tabi bu laf dokunuyorsa bunuda edebilirsin

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Galatasaray.org'da açıklama yapılmıştı dostum 1-2 ay önce , Dany - Eboue -Burak -Selçuk - Hamit'in twitter hesapları yok . ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

iyi de adam yeni açmış üstüne accountu kağıda yazıp tutmuş , daha nasıl ispatlasın gerçek olduğunu :D

bence fenevbahcenın bı oyunu bu

sahsı fikrim son kozunu oynadı

Transfer Nöbeti

@KaburgaRaki: Emre çolak için zor bi gece.. Hem barca maçı var hem kuzey güney..

AslOlanGalatasaray'dir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt