Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

schalke'ye kendi sahamizda gol yemezsek elenmeyiz diyorum

arkadaşlar profil resmi nasıl koyucam bi yardımcı olsanız :o

Valla bu sözleri bana söylerken gercekten o ani yasamak var. Adamlar sanki aglayacak, öyle üzülüyorlarki. Bende gülerek 'yok be biz de su an o kadar iyi top oynamiyoruz' diyorum ki fazla üzülmesin arkadas, ama valla geri adim atmiyor.

Istanbul'da 3 yeriz diyor biri.

Hayalimdeki ŞL ilerlememiz şöyle

Schalke

Malaga

Manchester United

Barcelona

Neresinde eleniriz bu yolun bilemem tabi

barça'nın bu gün ki maçını izledim. yenmemiz için bir dünya yıldız oyuncu da doldursak çoooooook zor. adamlarda hem yıldız dolu hem takım olmayı bilmişler. imkansız :D

Holtby gitti mi arkadaşlar? Eğer gitmişse büyük güç kaybı onlar içinde.Zaten Affelay da yok.

YEEEE KAP PATLAMASI oldu onlarinda:asd:

Valla bu sözleri bana söylerken gercekten o ani yasamak var. Adamlar sanki aglayacak, öyle üzülüyorlarki. Bende gülerek 'yok be biz de su an o kadar iyi top oynamiyoruz' diyorum ki fazla üzülmesin arkadas, ama valla geri adim atmiyor.

abi o atmosferde sneijderin aklı,zekası ve drogbanın gücüne karşı koyamazlar.

Drogba oynar mı istanbulda ki schalke 3,5 maçında?

Ben olsam ben de tırsarım 10 yıla yakın clde olmayan takım clye katılıyor istekli olduğumuzu tahmin ediyorlar ara transferde drogba sneijder geliyor.Ara transferde almamız cl için olduğunu çok belli etti zaten.

Ama gerçek bu. Sene başında da uçup kaçmıştık. Ben bir başlık açıp o kadar da iyi değiliz, abartmayalım demiştim.

Yine aynı durum..

Yok bu sefer aynı değil.Şimdi forvet ve orta saha da A klas 2 futbolcu aldık.Bu oyuncularla işler çok değişir.Tabi içerde ki dinozorlar bi halt yemese.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt