Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 38.100
- 10.883
- 2.838
Cevap: Transfer Nöbeti
drogba 15 giyer , iddialıyım hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bos olmasi onemli degil!
onemli olan o numarayi bu sezon baska bir futbolcuda olmamasi daha once, yani 6 bidefa sakat, ceyhun daydi
galiba 3 u d Cris giymisti
14 WESLEY SNEIJDER 16 DİDİER DROGBA NOT : daha önce sneijderin numarasını tutturmuştum , inşallah drogbada tutar![]()
Madem bu sikeci sahalarinda kupa kaldirdiklarimiz belhanda dan vazgecti o zaman Kap a niye bildiri yapmiyor da kendi sitelerinde demec veriyor
Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2
Tribun Dergi @tribundergi Sergen Yalçın: Abdullah Avcı, Arda'yı izlemeye Madrid'e gitmiş. Ne yapacaksın almayacak mısın Arda'yı? Git TS-Elazığ maçını seyret
Sergen ya![]()
aynen. 2 numarali formayi sececek diyorum, net bilgi diyorum, biblo diyorum.
hasan ata ve cetesi sag olsun seref bey forumu ziyaret etmeyi birakmis. bravo size.
adam foruma renk katiyodu, nese katiyodu. sizin yuzunuzden ugramiyor artik. dogal olarak. kiskanc herifler.
Free agent olarak numarası 99 takımda 99 numaralı oyuncu olmadığı için otomatikman 99 numarayı aldı.
ohooo iki transfer yaptik herkez istifa ediyor. durun beyler daha yeni basladik![]()
1 de 1 :sad007:
Giyemez abi gi-ye-mezKurallara aykırı
aynen. 2 numarali formayi sececek diyorum, net bilgi diyorum, biblo diyorum.
yahu barosun numarasının federasyona bildirildiğini nerden biliyorsunuz ? q7 gitti dentinho 7 giydi ?