Selim Uygar
Cezalı
- 20 Mart 2012
- 2.305
- 0
- 856
Cevap: Transfer Nöbeti
drogba'ya 20 yakışmaz mı
drogba'ya 20 yakışmaz mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elmanderin sözleşmesi 2014te bitiyor
serdar aziz gelir gibime geliyor. kazim kazim + 2.100.000€.
4,5 senelik, yillik garanti ucret 1.250.000€.
drogba'ya 20 yakışmaz mı![]()
Kiralık olan oyuncularımız:
Culio, Mehmet Batdal, Ceyhun, Sercan, Kazım, Yiğit, Bilal Özhan, Ahmet Kesim, Emre Yüksektepe
5 tanesinin sözleşmesi sezon sonu bitiyor, 4 tanesinin de tekrar kiralanacağını, takasta kullanılacağını ve olabiliyorsa satılacağını düşünüyorum.
Sözleşmesi bitecek olan oyuncularımız:
Baros, Ujfalusi, Elmander, Melo, Umut
Geriye 21 oyuncumuz kalıyor:
Muslera, Eray, Ufuk, Semih, Dany, Gökhan, Eboue, Sabri, Riera, Hakan, Çağlar, Engin, Selçuk, Yekta, Emre, Amrabat, Aydın, Furkan, Senijder, Burak, Drogba
Bunlardan Hakan, Çağlar ve Furkan'dan hiç verim alamıyoruz. Hakan ve Furkan'ı göreceğiz, Çağlar'ın kesin gideceğini düşünüyorum.
Melo, Elmander ve Umut'un ise alınacağını düşünüyorum.
21 oyuncu oluyor. Sezon sonu da 4 oyuncu transferi ile süper olur.
Stoper, Sol Bek, Yedek Ön Libero ve Kanat oyuncusu.
alejandro mena @menaatienza
El Galatasaray podría estar preparando sus dos últimos grandes golpes en el mercado de invierno: Serdar Tasci y Marouane Fellaini.
Fellaini ve Serdar Tasci hayirli olsun![]()
alejandro mena @menaatienza
El Galatasaray podría estar preparando sus dos últimos grandes golpes en el mercado de invierno: Serdar Tasci y Marouane Fellaini.
Fellaini ve Serdar Tasci hayirli olsun![]()
fb'liler savaş çıkardı resmen bu saatten sonra falan alamazlar o kadar kolay değil..
Drogbaya 30 ile 35 arası bi numara yakışır![]()
Fransız sitesi, yaptığı haberinde Fenerbahçe Yöneticisi Şekip Mosturoğlu'nu tanıtırken ise, "Şike yaptığı için 8 ay hapis yatan ve Aralık 2012'de serbest kalan Fenerbahçe yöneticisi" ifadesini kullandı.
![]()