Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

marouane-fellaini(2).jpeg

Marouane Fellaini - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Bana ne tipinden... İyi midir? Nerde oynar? MEvkiisi nedir? ÖZellkleri nedir? :)

Niye yarin Bursa maci degil....ben Sneijder Reisi ve Takimi görmek istiyorum DOYAMADIM SNEIJDEREEEEE

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
sadabad - 30.01.2013 22:10[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, bgcolor: #FFFFFF, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: MCV:cLink:2670393

Robinho gelecek...[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Robinhonun acik‚ mert‚ korkusuz!

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Fener komedi tam hız devam ediyor.:asd:

yabancılardan baros ujfa melo seneye gider elmandere teklif gelirse oda gider

kiralık oyuncularımız tekrar kiralanır :) çağlar satılır

Bence Melo ile Elmander kalmalı. Elmander kesin kalmalı ki zaten başta yanlış yazmışım, sözleşmesi devam ediyor.

Melo alınmayacaksa da yerine kesin üst düzey bir ön libero alınmalı. Ön Liberosuz tüm bu transferler boşa gider bence.

o hesap kimin ya biri sazan.avi yapıyo olmasın ne fellainisi o adamı chelsea filan istiyo ayrıca bonservisi çok ağır gelir

seni ilgilendirmeyebilir, ama serdar'i ilgilendirecegini dusunuyorum ben. ben serdar'in transferine kesinlikle olumlu bakiyorum, zira piyasada turk stoper yok alabilecegimiz.

serdar tasci, omer toprak. biliyorum, ama emin olun yonetim yoklama yapmistir. tuzlu gelmi olabilirler.

iyi olan topçu biraz tuzlu olur. bizim ligde çakma tuzlu topçular var. bunlardan biri serdar aziz. boş bir oyuncu.:yenieek:

Everton M.Topalı istiyodu bizden alamayınca bu Fellainiyi almışlardı adam ne oldu yav :D En iyi DMC ler arasına girdi :D

Tasci gelsin yeter fazla fantazi yapmayin

Galatasaray kış aylarındaki son iki yumruğuna hazırlanıyor olabilir: Taşçı ve Fellaini :D

abi o Fellaini gelsin;

TFF' den açıklama; Türkiye Spor **************************** Ligi takımlarımızdan Galatasaray' ın haksız rekabet içinde olduğundan dolayı ligdeki diğer takımlarımızı çekmeye, önümüzdeki 3 sene boyunca Türkiye' deki bütün şampiyonlukları vermeye karar verdik. Kamuoyuna duyurulur diye bir bildirim gelir :D

Fellaiini mümkün değil yahu kim salladı onu :)

hem Fellaini DMC degil artik, 3 senedir degil hemde. artik CM, hatta AMC oynuyor

1 şubat saat 17:00'da mı bitiyor transfer sezonu ? sanırım gece 12ye uzar yine her zamanki gibi , bitse de kurtulsak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt