Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Meireles'den bir cacık olmaz diyince geçen yaz önüme istatistik koyuyorlardı gördünüz işte en sağlam hali bile bu kadar bu adamın lider bir oyuncu değil. Orta saha oyuncusunda liderlik vasfı yoksa ben istemem

Bu.-.kimi kastediyor?

Lube Ayar @lubeayar

siz destek olmasanız.. ve koca demirören ailesi‚ bu rezilliğe kol kanat germeye devam ederse.. o pis saçının kuyruğunu ellerimle yolacağım!

Varane: Hocam bugün nasıl oynadım? Mourinho: Sen gitme lan ( twitterdan alıntıdır :) )

Morınho Barcelona maçında güzel oynayan oyuncusu Raphaël Varane'ye Galatsaray'a gitmesi yönünde uyarıda bulundu :)

Umarım dikkatinizi çekmiştir.Şerefsiz medya bizim transferlerde muhasebeci kesildi ama fenere baktığımız zaman maliyeti bizden yüksek oyuncular var.M.topuz bile neye maal oldu adamlara.Ki Krasic,Sow,Meireles...Kimse merak etmesin Galatasaray taraftarıyla,oyuncularıyla,yönetimiyle bu oyunları bozacaktır.

yani artık servet, gökhan zan gibi stoperlerin devri kapandı stoperlerde oyunu okuyabilecek pas alışverişine katılabilecek adamlar olmalı günümüzde

Aynen ve Stoperlikde en zor olan Futbol zekasi olmasi gerek.

Ne zaman nerde durabilcegini ve oyunu okumasi gerek.

Hatda Karsi takimin oyuncularini tanimasi regekiyor nasil bi forvet neyapiyor falan bunlari hepsini biliceksin iyi stoper olabilmek icin.

Bence Stoperlik kolay is degil . Bir hataya zaten maci verebiliyorsun . Cok zor

bizim forma sponsorlugu anlaşması ne zaman bitiyor bilen var mı

yenilerken saglam fiyat çekmek lazım

bizim forma sponsorlugu anlaşması ne zaman bitiyor bilen var mı

yenilerken saglam fiyat çekmek lazım

Galatasaray Spor Kulübü Adidas ile olan sözleşmesini feshedip Nike ile anlaştı.

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz ile Nike European Operations Netherlands B.V.,İstanbul Şubesi arasında tüm futbol takımlarımızı içeren ve 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için geçerli olacak sponsorluk anlaşması imzalanmıştır.

Alt Yapıdan çıkıpta A Takımda rahat oynuyabilicek oyunlar olarak şimdilik ilk gösterilenler ve sezon sonu kamp'a katılıcak olanlar olarak ön plana bu oyuncular çıkıyor'muş ;

GALATASARAY.ORG | Galatasaray Spor Kulübü Resmi Internet Sitesi

Mertcan zaten kiralık olarak Avusturya'ya gitti.. Geldiğinde zaten direk olarak A Takım'a geçiceğini umuyorum.

Uğur Ayhan'ı genel olarak çok övüyorlar. A Takım da önümüzdeki sezon forma şansı bulabilir diye görülüyor.

Keza, Okan Derici de öyle ama Okan'ı bir kaç anadolu kulüp'ü istiyormuş , sanırım seneye kiralık olarak gidicek.

Sadık Çiftpınar içinde söylenilenler şunlar ; A Takım'la diğer arkadaşlara nazaran daha fazla antrenman yapan bir genç kendisi.

Fatih hocanın beğendiği gençlerden bir tanesi ki, Yaz Kamp'ında büyük bir şans tanılınacak olan oyuncuların başında geliyor.

Son derece çevik bir Stoper olduğu söyleniyor.

İnşAllah söylenilenler bizleri yanıltmazda bizde alt yapıdan çıkan oyuncuları izleriz, Anadoludakilere tonlarca para yağdırmayız.

Ben Okandan ve Mertcandan fazlasıyla umutluyum. Aynı şekilde Uğur'dan da. Sadık'ı izlemedim hiç onun hakkında birşey diyemicem ben sadece duyduklarımı gördüklerimi söylüyorum.. Dediğim gibi inşAllah umduğumuzu buluruz bu oyunculardan..

Dip Not ; Emre Özer'i tanımıyorum eğer hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilendirirsede iyi olur sevinirim.

Şirketimiz ile Nike European Operations Netherlands B.V.,İstanbul Şubesi arasında tüm futbol takımlarımızı içeren ve 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için geçerli olacak sponsorluk anlaşması imzalanmıştır.

onu degil gogus reklamını kastetmiştim

Türk Telekomu kasdetti sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt