Cevap: Transfer Nöbeti
Alt Yapıdan çıkıpta A Takımda rahat oynuyabilicek oyunlar olarak şimdilik ilk gösterilenler ve sezon sonu kamp'a katılıcak olanlar olarak ön plana bu oyuncular çıkıyor'muş ;
GALATASARAY.ORG | Galatasaray Spor Kulübü Resmi Internet Sitesi
Mertcan zaten kiralık olarak Avusturya'ya gitti.. Geldiğinde zaten direk olarak A Takım'a geçiceğini umuyorum.
Uğur Ayhan'ı genel olarak çok övüyorlar. A Takım da önümüzdeki sezon forma şansı bulabilir diye görülüyor.
Keza, Okan Derici de öyle ama Okan'ı bir kaç anadolu kulüp'ü istiyormuş , sanırım seneye kiralık olarak gidicek.
Sadık Çiftpınar içinde söylenilenler şunlar ; A Takım'la diğer arkadaşlara nazaran daha fazla antrenman yapan bir genç kendisi.
Fatih hocanın beğendiği gençlerden bir tanesi ki, Yaz Kamp'ında büyük bir şans tanılınacak olan oyuncuların başında geliyor.
Son derece çevik bir Stoper olduğu söyleniyor.
İnşAllah söylenilenler bizleri yanıltmazda bizde alt yapıdan çıkan oyuncuları izleriz, Anadoludakilere tonlarca para yağdırmayız.
Ben Okandan ve Mertcandan fazlasıyla umutluyum. Aynı şekilde Uğur'dan da. Sadık'ı izlemedim hiç onun hakkında birşey diyemicem ben sadece duyduklarımı gördüklerimi söylüyorum.. Dediğim gibi inşAllah umduğumuzu buluruz bu oyunculardan..
Dip Not ; Emre Özer'i tanımıyorum eğer hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilendirirsede iyi olur sevinirim.