Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Geçen seneki Ronaldinho transferinin acısını çıkardı bu sene yönetim :ayatollah: Umarım Sneijder'de Drogba'da takıma hemen uyum sağlar, başarı hemen gelmese bile bu kalitede adamların varken takım olarak oynamayı öğrenirsen elbet bigün gelir. Geçen seneki takım olgusunu bu sene göremiyorum, umarım biran önce kenetlenirler yeniden.

Sağlam ironi yapmıs. Bizim taraftarlar içinde aynısı geçerli.

Bizim taraftarlar yine Antucular kadar abartmiyor.

Adamlar Sowu aldiklarinda burdan "Mehmet Batdal > Sow" diyen cikmamisdir herhalde :lol:

Ama kaybedince sucun hep Hakemde olmasi, ve rakip bir macini kazaninca herzaman Sikeyle yenmis olmasi olayi maalesef bizdede var.

Geçen seneki Ronaldinho transferinin acısını çıkardı bu sene yönetim :ayatollah: Umarım Sneijder'de Drogba'da takıma hemen uyum sağlar, başarı hemen gelmese bile bu kalitede adamların varken takım olarak oynamayı öğrenirsen elbet bigün gelir. Geçen seneki takım olgusunu bu sene göremiyorum, umarım biran önce kenetlenirler yeniden.

maçları artık pek izlemiyorum takım ciddiyetsiz ve odaklanmadığından ötürü.

Samet Aybaba oynatacakmış ama sakatlanmış çocuk için Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük yeteneği olacak bütün dünya Muhammed'i konuşacak diyorlar kendilerinden çok eminler.

Real Madrid Jose Mourinho, Guti vasıtasıyla bilgi almış Muhammed için sanırım Fernandes göz kulak olacakmış..

Şaşırdım bende adamlar çılgın gibi Muhammed de Muhammed diyorlar..

33. Hafta

GS 7:0 fb

5' Drogba

14' Drogba

26'Sneijder

36'Selcuk

55'Drogba

86'Drogba

90+3' SNeijder

8rxylj

beyler bunu gördünüz mü hıaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :Dd:d :D

Samet Aybaba oynatacakmış ama sakatlanmış çocuk için Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük yeteneği olacak bütün dünya Muhammed'i konuşacak diyorlar kendilerinden çok eminler.

Real Madrid Jose Mourinho, Guti vasıtasıyla bilgi almış Muhammed için sanırım Fernandes göz kulak olacakmış..

Şaşırdım bende adamlar çılgın gibi Muhammed de Muhammed diyorlar..

yaşı kaçmış

maçları artık pek izlemiyorum takım ciddiyetsiz ve odaklanmadığından ötürü.

Geçen seneki kadar zevk almıyorum ben de takımdan, geçen sene gollerden sonra takımın birbirine kenetlenmesi bile büyük hazdı benim için. Geçen sene 2-0 geriye düşsek bile çeviririz diyordum, ama bu sene 2-0 öndeyken bile güvenemiyorum takıma. Özellikle Hamit ve Selçuk'un yüzleri gülsün istiyorum artık. Geçen sene Hakan Balta bile sempatik geliyordu.

Geçen seneki kadar zevk almıyorum ben de takımdan, geçen sene gollerden sonra takımın birbirine kenetlenmesi bile büyük hazdı benim için. Geçen sene 2-0 geriye düşsek bile çeviririz diyordum, ama bu sene 2-0 öndeyken bile güvenemiyorum takıma. Özellikle Hamit ve Selçuk'un yüzleri gülsün istiyorum artık. Geçen sene Hakan Balta bile sempatik geliyordu.

engin biraz ateşleyecek takımı,bjk maçında belli etti.ayrıca selçuk-sneijder müthiş işler yapabilir.burak yaşadı valla:D

bjk maçından sonra anladımki ciddiyete bürünen ve odaklanan bikaç futbolcumuz var.dany,riera,sabri ve engin.ama yetmez.

Biz kadıköy'e şampiyonluğu garantilemiş olarak gidersek büyük olaylar çıkar maç günü .. :D

Oyuncularımıza maddeler atarlar , hele ki dakika 88' 2-1 öndeysek o maç tamamlanmaz .

en geç 31. hafta şampiyonlugu garantileriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt