Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Galatasaray, Bursaspor'un 22 yaşındaki stoperi Serdar Aziz'in de işini bitirdi. Genç savunmacı dün İstanbul'a gelerek nişanlısıyla birlikte ev tuttu. (Fanatik)

Şeref Aydın - Ftw - NTvspor benim gördüğü kadarıyla en güvenilir kaynaklar. Dolaysıyla sadece Fanatik söylüyorsa hikayedir büyük ihtimal.

Cevap: Transfer Nöbeti

Anton ferdinandı aldılar defansa birde behiç diye birini acaba yollayacaklarmı serdarı bilemiyorum ama 3 milyondan fazla verilmemeli

Günaydın herkese. KAP'a bildirim yapmamışlar, oyun olma ihtimali olabilir bence.

Serdar Aziz Geleblir.Gibi Duruyor Şu Durumda.

Transfer Nöbeti

Günaydın, Kocaman'a yazık ya bi transfer daha yaparsak adam hasetinden çatlayacak. Sanki kendileri Belhanda'yı almak için bi taraflarını yırtmamışlar gibi "Ocak'da transfer takıma zarar verir, kimin haklı olduğunu göreceğiz." dalan gibi sapırsaçma, iki yüzlü açıklamalar yapıyor...

Edit: Açıklamaya bakın, "fenerbahçenin prensipleri ve çıkarları doğrultusunda transferden vazgeçilmiştir." Ulan Montpellier Başkanı, "alsınlar paralarını uygun bir yerlerine soksunlar" diye açıklama yapmadı mı 2 hafta önce??? Buna rağmen yüzsüzlüğün daniskasını yapıp halen oyuncunun peşinden koşmadılar mı??? Ne prensibinden ahsediyor bunlar? Nasıl mallarla dolu bir ülkede yaşıyoruz...

[video=youtube;sopDmMKJtjU]https://www.youtube.com/watch?v=sopDmMKJtjU[/video]

Elano ne gol atmış be:ayatollah:

su golu atti nekadar sakin... boyle adamlar bizim lig'te is yapmaz.. sevilmez yani..

birazcik ruhunu ortaya koyacak deli olacak..

su golu attimi.. deli dana gibi stadi 4 dolanacak.. asrin golunu atiyor adam normal seviniyor..

Adamlar parayi bir yerinize sokun diyor bunlar yinede 2 ay pesinden kostular. Şimdi de prensip'ten bahsederler :asd:.

su golu atti nekadar sakin... boyle adamlar bizim lig'te is yapmaz.. sevilmez yani..

birazcik ruhunu ortaya koyacak deli olacak..

su golu attimi.. deli dana gibi stadi 4 dolanacak.. asrin golunu atiyor adam normal seviniyor..

adam gayet güzel sevinmiş bence abartılı sevincleri ben daha çok samimiyetsiz buluyorum

[video=youtube;V7LEbe_vZQA]https://www.youtube.com/watch?v=V7LEbe_vZQA[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt