Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

https://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=258131

Montpellier futbol takımının oyuncusu Younes Belhanda'nın transferi ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda işbu transferden Fenerbahçe'nin prensipleri ve menfaatleri doğrultusunda vazgeçilmiştir.

edit: yanilmiyorsam alper potuk tan sonra bu iki oluyor, hani su agizlarindan sakiz gibi düsmeyen kap patlamasi...

edit 2: paramiz yok demiyorlarda prensipleri doğrultusunda vazgeçmismisler

arkadaşlar günaydın serdar aziz ism geçiyor umarım gerçeklesir bazıları begenmedıgını belırtmıs evet serdar su ara kotu ama bu takımın kotu olmasından kaynaklanıyor moralman bıtıkler şu an buna serdar da dahıl bu cocuk yeni bülent korkmaz ımız olacak emın olabılırsınız 2 yıldır takıp edıyorum fatıh terım ın ıstedıgını duydugumda cok sevınmıstım eeee fatıh hocamdan ıyı bılecek halınızde yok yanı :yenieek:

[video=youtube;fNsyGaIA7O8]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fNsyGaIA7O8[/video]

arkadaşlar günaydın serdar aziz ism geçiyor umarım gerçeklesir bazıları begenmedıgını belırtmıs evet serdar su ara kotu ama bu takımın kotu olmasından kaynaklanıyor moralman bıtıkler şu an buna serdar da dahıl bu cocuk yeni bülent korkmaz ımız olacak emın olabılırsınız 2 yıldır takıp edıyorum fatıh terım ın ıstedıgını duydugumda cok sevınmıstım eeee fatıh hocamdan ıyı bılecek halınızde yok yanı :yenieek:

Doğrudur ben sadece Türkiye kupası maçları kadarıyla gördüğümü söylüyorum.:D Ama lider olmalı lider lazım.

Transfer Nöbeti

Yiğit Gökoğlan, Furkan, Melo 2. Sezon, Amrabat ve Hamit transferleri hocanın transfer de o kadar da doğru seçimler yapamadığının göstergesi.

Serdar Aziz Semih tipinde bir oyuncu, bence bekte oynatırsak takıma daha çok katkı verir. Bize stoper olarak hava toplarında etkili, güçlü, Semih'in arkasını toparlayabilecek bir oyuncu lazım.

serdar azizi hiç beğenmiyorum bari gençlerden aykutu alsak

[video=youtube;fNsyGaIA7O8]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fNsyGaIA7O8[/video]

sagol kardesim paylasimin icin..

umarim Drogba gelip formunu yakaladiktan sonra cift forvet oynariz..

soyle baktigin zaman eyvallah.. Umut pres felan yapiyor ama.. Burak topu aldimi avrupali gibi top yakisiyor ayagina.. kimse kusura bakmasin..

teknik bi forvet..

Yiğit Gökoğlan, Furkan, Melo 2. Sezon, Amrabat ve Hamit transferleri hocanın transfer de o kadar da doğru seçimler yapamadığının göstergesi.

Serdar Aziz Semih tipinde bir oyuncu, bence bekte oynatırsak takıma daha çok katkı verir. Bize stoper olarak hava toplarında etkili, güçlü, Semih'in arkasını toparlayabilecek bir oyuncu lazım.

500 kere transfer olsa 500 kere Hamit için uğraşır hem Galatasaray hem Fenerbahçe . Karşılaştırdığın adamlara bak iyi ki bi kendini bulamadı adam

Emre Belöşoğlu da ilk senesinde böyleydi biraz sabır, ayıptır ya

Yeniden fark ettim Avrpa Maçlarında spikerler ölü resmen ya çok yapmacıklar.Aklıma eskiler geliyor Ercan Taner'in,Güntekin Onay'ın,Sabri Ugan(bu adam ayrıdır fanatiklik yapmıyor) fanatiklik yapmadığı birlikte coştuğumuz maçları izlediğim zamanlar geliyor.Daha çocuktum ama aklımdan çıkmıyorlar.Yemin ederim Lig Tv Spikerleri daha iyi daha heyecanlı anlatıyorlar yazıktır ya.:Z5:

500 kere transfer olsa 500 kere Hamit için uğraşır hem Galatasaray hem Fenerbahçe . Karşılaştırdığın adamlara bak iyi ki bi kendini bulamadı adam

Haklisin, adam uzun süre sakatti, zaaten olmasaydi simdi daha farkli yerlerde olabilirdi, net.

Biraz sabir.

Serdar aziz potansiyelli bir defans. Bursaspor kötü. O da kötü. Belki bizde kendini bulur. Daha yaşı 22 olması lazım. Bu yaş ile CL gördü. Şampiyonluk gördü. Çağlar'ı felan verip alıyorsak müthiş olur. Denemekten zarar gelmez.

Önemli Olan Serdar-Semih İklisinin Nasıl Olacağı.

Paylaşıldımı bilmiyorum ama..

sanıldığı gibi ne 15 ne 20 ne de 99 numaralı formayı giyecektir..

kanımca hücum oyuncusuna yakışmayacak, tahmini zor bir numara seçmiştir. sürpriz olsun.

not: 1-18 arası.

(​
srfydn
, 31.01.2013 00:27)​

6 numara mı giyecek acaba?

Transfer Nöbeti

Hamit 4-4-2 için doğru seçim değildi bu bir. Orada sadece bir değil 5 tane örnek var bu 2. Bir tanesi üzerinden yorum yapıp istediğin sonuca varmak istiyorsun, ki bu samimiyetsizliktir, bu da üç.

Ben dua etmiyorumTerim'in transferleri başarısız olsun diye. Tam tersi için ediyorum hatta. Ama gerçek olan Terim'in 3 milyon €'ya transfer ettirdiği Gökoğlan'ı bu takımda bir daha görme ihtimalimiz zayıf. Amrabat'ın 4-3-3 kanat forveti, Hamit'in 4-3-3 orta saha sağ iç oyuncusu olduğu belliydi. Riskli transferler yaptık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt