Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fenerliler artik o kadar bunalmis durumda ki kendi oyuncularina satasmaya basliyorlar. arkadas bunu selcuk sahin in twitter adresine yazmis:

@_selcuksahin

Helal lan selcuk. Yine sözlesmeni uzattin bizimde ömrümüzü kisaltmaya devam ediyosun. Transfer de yok yerin yine banko.

Sen de ne işi var Selçuğun tweetinin:rolleyes: Hadi hadi gizleme, gizli selçuk şahin hayranısın dimi:asd:

Kesinlikle katılmıyorum. Kimsenin beğenmediği Hamit bu sezon nasip olurda yeniden şampiyon olursak bundan en büyük pay sahibi olan oyuncularından başında gelecek. Form tutmuş bir Hamit'in neler yapabileceğini hepimiz görüyoruz. Taraftar için iyi futbolcu çok süratli olup seri çalım atan sürekli gol atan oyuncu tipi olduğundan bu adam beğenilmiyor ancak Bjk maçını kazanmamızın en büyük etkenlerinden biriydi Hamit. Adam ilerde top tutabiliyor takımı defansı rahatlata biliyor, panik yapmıyor.. 4-3-3 sisteminde ki Amrabat'a hepimiz hayrandık adam 4-4-2'de sıkıntı çekecek.. Ancak bu adama da çok ihtiyacımız var bu adam da ayağında top tutabiliyor.. Yiğit ve Furkan yatırım transferidir tutar tutmaz buna bişey diyemem, Melo'ya gelicek olursak bu adam bu sezon takımda olmasaydı şuan Fatih Hoca'ya herkez laf söyleyecekti ancak Fatih Hoca yine farkını gösterip adamı aldırmayıp kiralattı ve bizi büyük bir küfletten kurtardı. Melo'dan bu sezon aldığımız verim ortada.

hamitin top tutmasında ötede adam geçebiliyor hızlı olmasada geçiyor adam... Hamit iyidir şansızlığını kırıp bir gol atsa arahatlicakta olmuyor. boş kaleye bile kaçırdı nasıl bi şansızlığı varsa kurşunmu döktürtsek ::lol:

Biz farkında değiliz de aslında Hamit'te Avrupa'da yıldız olarak bakılan adamlardan.

Riera'nın yerinede Drogba ve Sneijder ayarında bir sol bek almalıyız bence

Bu Kadroyu Yaparsan Zaten Başarı Gelır Başarı Geldikçe Para Gelir Başkanın Politikası Bu Ozaman zaten Hayal Edemiyeceğimiz Bir Solbekte Gelir Başkan Bunu Yapıack Vizyonda Bir Faruk Süren Bir Ünal Aysal Başkasını Tanımam Kendimi Bildim Bileli İzlerim GALATASARAYIMI 40 Yaşındayım En Az 33 Yıldır İzliyorum 2 bAŞKANDAN Başkasını Tanımam

hamitin top tutmasında ötede adam geçebiliyor hızlı olmasada geçiyor adam... Hamit iyidir şansızlığını kırıp bir gol atsa arahatlicakta olmuyor. boş kaleye bile kaçırdı nasıl bi şansızlığı varsa kurşunmu döktürtsek ::lol:

Hamiti rahatlatacak tek bir yol var. Tribün Hamit'i çağıracak bağrına basacak. Kanıtlaması gereken birşey olmadığını gösterecek taraftar. O adam gerçekten canıyla başıyla oynamaya çalışan birisi. Ve aldığının karşılığını vermek için çırpınıyor. Ve aldığı ücretin karşılığında eziliyor:( Çok iyi şeyler yapması gerektiğini düşünüyor o yüzden de bocalıyor malesef:(

Serdar Taşçı yavaş değil ki :o Uydurma bence o

Vallaha hocam Serdar Taşçı'nın kalitesi tartışılmaz da,bu hafta Bayern maçının tekrarını izledim 2-0 biten maçta..Yedikleri golde adamını kaçırdı,yakalayamadı..100 de 100 hatası vardı.O pozisyonlar gibi bizde belki 1 maçta 10 defa rakip pozisyona giriyor,ama Dany ve Semih hepsinde kademeye giriyor,veya top geçsede adamı geçirmiyorlar.

Bana göre Muslera-Eboue-Semih-Selçuk-Hamit-Sneijder-Drogba-Burak şu an Avrupa için dahi üst düzeyindeki adamlarımız. Bunlara yakın kalitede Elmander-Riera-Amrabat-Umut-Dany gibi oyuncularımız var. Fena değil.

Hamit takımda en çok Sorumluluk alan oyuncu. Taraftar niye Hamit'e bu kadar laf ediyor anlamıyorum. Yoksa herkes yapar top al yana oyna sonra geriye oyna. Hamit'e laf edenler bence anlamıyor futboldan.

Biz farkında değiliz de aslında Hamit'te Avrupa'da yıldız olarak bakılan adamlardan.

Kendi adına konuş renktaş:)

Bu arada Hamit'e yanlış transfer diyenlerin Hamit transfer olmadan önceki yorumlarına bakmak lazım. Hayır ben Hamit gelmesin diyen birilerini görmemiştim de o yüzden söylüyorum.

Vallaha hocam Serdar Taşçı'nın kalitesi tartışılmaz da,bu hafta Bayern maçının tekrarını izledim 2-0 biten maçta..Yedikleri golde adamını kaçırdı,yakalayamadı..100 de 100 hatası vardı.O pozisyonlar gibi bizde belki 1 maçta 10 defa rakip pozisyona giriyor,ama Dany ve Semih hepsinde kademeye giriyor,veya top geçsede adamı geçirmiyorlar.

Dany kadar hızlı bi stoper daha görmedim ben hayatımda zaten :D Semih'te adam kaçırıyor arasıra. Ujfa'nın tarzına çok benzetiyorum ben Serdar'ı.

Aslında bi stoper alınıp Dany önlibero oynatılabilir diye düşünüyorum seneye. O potansiyel var adamda. Türkiye'de Aurelio denen adam bile ilah yapıldıysa Dany'e taparlar o pozisyonda.

BJK maçında hamit topu ileride tutmasaydı biz 3 puıanı zor alırdık ama değil taraftar medyanın bile çoğunluğu futboldan anlamıyor yarısı maçın en önemli oyuncusuydu derken diğer yarısı en kötüsü diyor çünkü bizde topu alıp rakibin ceza sahasında ne üretkenlik yaptığına göre değişen bi derecelendirme var...

Ozaman Gider Yabancı Çok İyi Bir Stoper Alırsın Serdar Aziz Şu Anda Hem Gereksiz Hem Pahalı O Parayla Yaz Sezonunda Çok Üst Düzey Stoper Alınır

Sorun orda değil ki, hadi gittin süper bir kaliteli stoper aldın. Dany yedek oldu... Ee Allah korusun da oldu Semih sakatlandı yada cezalı oldu yerine kim oynayacak? Gökhan Zan.

BJK maçında hamit topu ileride tutmasaydı biz 3 puıanı zor alırdık ama değil taraftar medyanın bile çoğunluğu futboldan anlamıyor yarısı maçın en önemli oyuncusuydu derken diğer yarısı en kötüsü diyor çünkü bizde topu alıp rakibin ceza sahasında ne üretkenlik yaptığına göre değişen bi derecelendirme var...

O maçta ben en çok Emreyi beğenmiştim. Ha attığı golden ötürü değil gerçekten iyiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt