Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dany forvet başlamış zaten futbola, ama sonra ayaklarına çok hakim olmadığı için stoper yapmışlar adamı, Fransa 3.liginden Toulouse'a transfer olmuş direk, orda çok forma şansı bulamamış sırf futbol oynamak için daha önce adını bile duymadığım Antep'e geldim falan diyordu. Çok seviyorum ben Dany'i çok temiz adam iyi ki geldi takıma :ayatollah:

Bu arada Drogba ile Sneijder transferlerinde dürüst olun kimler storedan alışveriş yaptı bakiyim:) Ne bilim Drogba geldiğinde bence gereken heycanı gösteremedik. Sneijder geldiğinde de 1-2 haftalık bekleme hepimizin heyecanını alıp götürmüştü. Bence 2 transfer de storelardan gereken karşılığı görmedi.

Yalanım yok ben maaşımı almayı bekliyorum yarın alabilcem 2 forma birisi eşime birisi kendime. Arkadaşlar elimizden gelen desteği yapabilelim ki, gerektiğinde Drogba, Sneijder tarzında bir fırsat transferi denkgelirse yönetim düşünmeden bunu yapabilsin. Adamlar ücret dengesi vs olayını kırdılar. Dürüst olmam gerekirse beklemiyodum bu transferleri. Ama yaptılar. Bize düşen onların bu adımını destekleyip, transferlerin maliyetini düşürmek. Bu da alışverişle olcak başka şans yok.

baros iyice nefretimi kazanmaya başladı. be adam istenmiyorsun, oynamıyorsun, çiftlik mi burası, oynayacağın yere git işte

Valla bende olsam bende gitmem.

Adam zaten kac yasina gelms bundan sonra 2-inci 3-üncu sinif takimlarda oyniyacak.

6 aylik Parasini istiyor ve GS vermesse de gitmiyor.

Burda aldigi 6 aylik parayi yeni takimda belki 2 senede kazanabilcek.

Sercan,Yiğit,Ceyhun,Furkan'ı daha bilmiyoruz bir (sakatlığı var devam eden..) Bu gençlerde tamam ışık var ama olması gereken en önemli şey yok.Bu arkadaşlar daha GALATASARAY'da oynadıklarının farkına varamadılar.Avrupa'ya sıçrayabilecekleri yegane takıma geldiler.Ama gel gelelim Sercan dj'liği,Yiğit sezon açılışına günler kala voleybol maçında ayağını sakatlamayı,Ceyhun'da dakika aldığı tüm maçlarda kredisini bitirmeyi tercih ettiler.Hiçbirine Çağlar damgası vuramam.çünkü benim gözümde Çağlar 2.lig topçusu bile olamaz bu kafayla.

Bu arada Drogba ile Sneijder transferlerinde dürüst olun kimler storedan alışveriş yaptı bakiyim:) Ne bilim Drogba geldiğinde bence gereken heycanı gösteremedik. Sneijder geldiğinde de 1-2 haftalık bekleme hepimizin heyecanını alıp götürmüştü. Bence 2 transfer de storelardan gereken karşılığı görmedi.

Yalanım yok ben maaşımı almayı bekliyorum yarın alabilcem 2 forma birisi eşime birisi kendime. Arkadaşlar elimizden gelen desteği yapabilelim ki, gerektiğinde Drogba, Sneijder tarzında bir fırsat transferi denkgelirse yönetim düşünmeden bunu yapabilsin. Adamlar ücret dengesi vs olayını kırdılar. Dürüst olmam gerekirse beklemiyodum bu transferleri. Ama yaptılar. Bize düşen onların bu adımı destekleyip, transferlerin maliyetini düşürmek. Bu da alışverişle olcak başka şans yok.

Valla ben GS avrupa store dan Snejder Formama siparis etdim.

Drogbanin Numarasi falan belli olunca Onu da alacagim.

Yalanım yok ben maaşımı almayı bekliyorum yarın alabilcem 2 forma birisi eşime birisi kendime. Arkadaşlar elimizden gelen desteği yapabilelim ki, gerektiğinde Drogba, Sneijder tarzında bir fırsat transferi denkgelirse yönetim düşünmeden bunu yapabilsin. Adamlar ücret dengesi vs olayını kırdılar. Dürüst olmam gerekirse beklemiyodum bu transferleri. Ama yaptılar. Bize düşen onların bu adımı destekleyip, transferlerin maliyetini düşürmek. Bu da alışverişle olcak başka şans yok.

Drogba'nın numarasının açıklanmasını bekliyorum :( Parçalı almıştım zaten bu sene ona Sneijder yazdırıcam, bi de beyaz alıcam Drogba için

Kendime ve eşime Sneijder forması aldım.

Şimdi 2,5 yaşındaki ogluma eşime ve kendime drogba forması alacagım

Transfer Nöbeti

Benim Hamit'e lafım yok. Bir futbolcudan oyun karakterinde olmayan birşeyi bekleyemezsiniz. burak'dan arkası dönük oynamasını, çalım atmasını, top saklamasını beklemek ne kadar saçma ise, Hamit'den de Aydın kadar hızlı koşmasını beklemek de öyle. Tek mesele şu:

Terim'in kafasında Hamit'i alırken 4-4-2 mi vardı, yoksa uzun vadede 4-3-1-2 ya da 4-2-3-1 gibi bir sisteme geçmeyi mi planlıyordu? Eğer birincisi ise Hamit yerine bu sisteme çok daha uygun bir adam alınabilirdi. Eğer ikinicisi ise o zaman sadece ben sabırsızım :)

Sercan,Yiğit,Ceyhun,Furkan'ı daha bilmiyoruz bir (sakatlığı var devam eden..) Bu gençlerde tamam ışık var ama olması gereken en önemli şey yok.Bu arkadaşlar daha GALATASARAY'da oynadıklarının farkına varamadılar.Avrupa'ya sıçrayabilecekleri yegane takıma geldiler.Ama gel gelelim Sercan dj'liği,Yiğit sezon açılışına günler kala voleybol maçında ayağını sakatlamayı,Ceyhun'da dakika aldığı tüm maçlarda kredisini bitirmeyi tercih ettiler.Hiçbirine Çağlar damgası vuramam.çünkü benim gözümde Çağlar 2.lig topçusu bile olamaz bu kafayla.

Gariptir ki ben Ceyhun'u oynadığı tüm maçlarda beğenmiştim nerdeyse :D O adam tipten kaybediyor bence antipatik geliyor insanlara

Çağlar geldiğinde de çığlık atmıştık Denizli'de cok iyiydi . O yüzden dikat etmek lazım anadoludan topcu alırken :)

lan şasklda

SON DAKİKA: Fenerbahçe, İsviçreli futbolcu Reto Ziegler ile anlaştı. (LigTV)

Çağlar zaten bu Hakan Balta'dan formayı alamadı ya gitsin ikinci ligde oynasın. Şimdi Hakan Balta'ya da haksızlık etmiyim. Geçen sene gerçekten güzel oynamıştı bir dönem. Ama adamda ruh yok gibi artık ya, sanki robot:(

Bakın kim gelmiiş :asd:

ziegler_gozyasi_120512.jpg

Transfer Nöbeti

Gariptir ki ben Ceyhun'u oynadığı tüm maçlarda beğenmiştim nerdeyse :D O adam tipten kaybediyor bence antipatik geliyor insanlara

Ceyhun'a pek fazla şans vermedi hoca. Ama bence ilk 11 oyuncumuz olması zor. Arda gibi kiralandığı takımda inanılmaz bir gelişme göstermezse tabii...

Bence hocanın yeterince şans tanımadığı oyuncular Yekta ve Baros. Yekta verilen şansı çok iyi kullanmasına rağmen kesik yedi. Baros ise ilk 11 için fazlasıyla güvenilmez bir oyuncu ama sonradan oyuna sokarak kullanmak için çok uygun bir oyuncu. Haybeden yatıp parasını alıyor, Terim fazla duygusal davranıyor bence, hem hakettiğinden çok daha fazla şans tanıdığı Emre ve Melo gibi isimler için, hem de bu oyuncular için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt